M1 mba vs. ASUS G14

Yani incelemelere baktıgımda aslında 1650'ye yakın performans sergiliyor ki içine sanal Windows kurularak yapılmış testler gördüm yani ben zaten hikaye bazlı oyunları oynamıyorum oynadıgım oyunlar LoL Valorant CS:GO gibi hafif oyunlar ileride de M1 MacBook'da native olarak destek gelirse bu oyunlar sanki G14'deki performansa cok yakın performans verir gibi geliyor şu an zaten agırlıklı olarak LoL oynuyorum bu oyunlarından sistem gereksinimleri düşük oldugundan hem daha kaliteli hem daha ucuz hem de daha uzun şarj ömrü olanı tercih etmek daha mantıklı değil mi? Ki aradaki fiyat farkına harici SSD alınabilir. Bu arada uyuduğum için geç cevap verdim kusura bakmayın.
 
Son düzenleme:
Yani incelemelere baktıgımda aslında 1650'ye yakın performans sergiliyor ki içine sanal Windows kurularak yapılmış testler gördüm yani ben zaten hikaye bazlı oyunları oynamıyorum oynadığım oyunlar LoL Valorant CS:GO gibi hafif oyunlar ileride de M1 MacBook'da native olarak destek gelirse bu oyunlar sanki G14'deki performansa çok yakın performans verir gibi geliyor şu an zaten ağırlıklı olarak LoL oynuyorum bu oyunlarından sistem gereksinimleri düşük olduğundan hem daha kaliteli hem daha ucuz hem de daha uzun şarj ömrü olanı tercih etmek daha mantıklı değil mi? Ki aradaki fiyat farkına harici SSD alınabilir. Bu arada uyuduğum için geç cevap verdim kusura bakmayın.

Eğer LoL gibi a kalite oyunlar oynayacaksanız elbette MacBook Air daha mantıklı. Bunlar genelde ekran kartı performansı değil de işlemci performansı gerektiren oyunlardır. Macbook Air bunları rahatlıkla oynatacaktır.
 
Eğer LoL gibi a kalite oyunlar oynayacaksanız elbette MacBook Air daha mantıklı. Bunlar genelde ekran kartı performansı değil de işlemci performansı gerektiren oyunlardır. MacBook Air bunları rahatlıkla oynatacaktır.

Evet cok oyun oynuyan bir insan değilim arkadaşlar ile vakit geçirdiğim sırada oynuyorum bu oyunları.
 
Evet çok oyun oyun oynayan bir insan değilim, arkadaşlar ile vakit geçirdiğim sırada oynuyorum bu oyunları.
Hocam o zaman siz direkt M1 alın. Şarjı uzun, çok güçlü bir işlemci ve A kalite (LoL gibi) oyunlarda üzmeyecek dahili grafik kartı, yüksek kalite ve ekran çözünürlüğü, aşırı yüksek taşınabilirlik özellikleri ile M1 tam size göre bir cihaz. Üzmez sizi 👍. İyi forumlar, saygılar.
 
Hocam o zaman siz direkt M1 alın. Şarjı uzun, çok güçlü bir işlemci ve a kalite (LoL gibi) oyunlarda üzmeyecek dahili grafik kartı, yüksek kalite ve ekran çözünürlüğü, aşırı yüksek taşınabilirlik özellikleri ile M1 tam size göre bir cihaz. Üzmez sizi 👍. İyi forumlar, saygılar.

Teşekkürler size de.
 
Ben katılmıyorum. Senin kararın ama ileride ekran kartına yüklenen oyunlarda ne yapacaksın.
4800H iyidir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı