M1 Pro 32 GB MacBook iade edilmeli mi?

volkanemreyegin

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. 29 Haziran'da MacBook Pro M1 Pro 10 16, 32 GB RAM konfigürasyonunu satın aldım. Ancak şu an kontrol ediyorum ki siparişimdeki uygulama paketi yerine base M1 Max modeline yükseltebiliyorum.
Bu durum beni bayağı kaygılandırdı. Video ve fotoğraf işiyle uğraşıyorum. İade edip M1 Max'e mi yükseltsem diye kendimi yedim bir iki gündür. Aklıma takılan konu: İade etmemle banka hesabıma paranın dönmesi arasında yaklaşık en az 10 günün olması. Bu süreçte dolar kuru falan artıp zamlanırsa diye korkuyorum.
Maalesef böyle bir hata yaptım, sizce iade edip M1 Max'li modele geçmeli miyim?
Teşekkürler.

Hocam program için alıyorsanız program için ayrı bütçe çıkarmalısınız sonradan. Çıkarabilecekseniz alabilirsiniz. Ben artacağını pek düşünmüyorum şu sıralar dolar ani uçuşlar yapmıyor en azından. Ama risk her türlü var yarın bi olay olur fırlar yine kimse bilemez.

Ben yerinizde olsaydim eger, alabiliyorsam alirdim Max i. Sonucta her gecen gun erismek zorlasiyor. Benim oyun Max alabiliyorken alin, isinize yarayacaktir gibi duruyor is alaniniza yonelik olarak.

Dolar cok ani bir sekilde firlamazsa bir sure daha zamsiz devam edecegini dusunuyorum.

Hocam program için alıyorsanız program için ayrı bütçe çıkarmalısınız sonradan. Çıkarabilecekseniz alabilirsiniz. Ben artacağını pek düşünmüyorum şu sıralar dolar ani uçuşlar yapmıyor en azından. Ama risk her türlü var yarın bi olay olur fırlar yine kimse bilemez.
Satın alırken uygulamalar da işime yarar diye eklemiştim ancak sonradan fark ettim ki uygulamaları çıkarsam aynı fiyata denk geliyor.
Uygulamaları sonradan alabilirim diye düşündüm ama bu kur riski beni mahvetti.
Sizce iade edip M1 Max almaya yöneleyim mi?

Satın alırken uygulamalar da işime yarar diye eklemiştim ancak sonradan fark ettim ki uygulamaları çıkarsam aynı fiyata denk geliyor.
Uygulamaları sonradan alabilirim diye düşündüm ama bu kur riski beni mahvetti.
Sizce iade edip M1 Max almaya yöneleyim mi?
Elinizde para varsa alın sonra iadeyi yapın ama o türlü de dolar artarsa zarar edersiniz.

Apple daha yakın zamanda ürünlerine zam yaptı. Bir sonraki Apple etkinliği de Eylül-Ekim’de olacak. Önümüzdeki 15-20 gün içinde bir zam olmasına pek ihtimal vermiyorum.
Ben yerinizde olsaydim eger, alabiliyorsam alirdim Max i. Sonucta her gecen gun erismek zorlasiyor. Benim oyun Max alabiliyorken alin, isinize yarayacaktir gibi duruyor is alaniniza yonelik olarak.

Dolar cok ani bir sekilde firlamazsa bir sure daha zamsiz devam edecegini dusunuyorum.
Ben de aynı fikirdeyim. Arada da neredeyse %30'a yakın performans farkı var. Herhalde iade edip şansımı deneyeceğim. Nasıl böyle bir hataya düştüm bilmiyorum gerçekten.
Anlık fırlayan dolar riski olmasa gerçekten şüphesiz yapacağım. Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için

Elinizde para varsa alın sonra iadeyi yapın ama o türlü de dolar artarsa zarar edersiniz.
Ben de öyle düşündüm bir an ama sonra toplamda 120.000 liram olmadığı aklıma geldi maalesef. Bir de araya bayram ve resmi tatil girmesiyle de baya sıkıştım. İnşallah çözebilirim. Teşekkür ederim yardımınızdan ötürü

Technopat Haberler

Geri
Yukarı