M2 MacBook Air beklemeye değer mi?

Senin yerinde olsam 16 GB M1 Air alır keyfime bakarım. ( Bende öyle yaptım)
M1 ile M.2 arasında çok büyük bir fark yok. Asıl farklar M3 m4 ile gelir o zamana kadar da M1 16 GB seni rahatlıkla götürür

16 GB kapasitemi veya RAM mi?
 
Bekle derim. Zaten fiyatlar düşecek.

Hocam doların 1.5 liraya düşme durumu mu var?

Arkadaşlar merhaba,

Bugün pozitif teknoloji sitesinden 16.600 TL'ye MacBook Air M1 sipraişi verdim fakat M2 işlemcili olanının 1 ay içerisinde piyasaya sürüleceği yazıyor. Benim planım şuydu: M1 işlemcili olanını alıp birkaç ay idare etmek, sonrasında da satıp M2 işlemcili olanına geçmek. Ama M.2 olanı çıktığında M1'in yaşayabileceği fiyat düşüşünü öngöremiyorum.

Aklımdaki sorular şunlar;

  • M2 işlemcili olanı çıktığında M1 işlemcili olanını sıfır fiyatı çok düşer mi?
  • Sanırsam M2 işlemcili olanını çıkış fiyatı da 26 bin TL. Öğrenci indirimi ile ne kadar düşer sizce?
  • Acaba siparişimi iptal edip M2 işlemcili olanının piyasaya sürülmesini beklemeli miyim?

M1'in fiyatı düşmeyecek çünkü M2 işlemcili MacBook'la M1 işlemcili MacBook aynı fiyattan satılmıyorlar (dolar bazında) yani Apple hala daha uygun fiyattan M1 Air satmaya devam edecek. Soruna dönecek olursak M2 ile M1 arasında çok belirgin farklar yok asıl mesele tasarım değişikliğinde yani bugün M1 Air alsanda M2 Air alsanda performans farkını çok belirgin şekilde hissetmezsin eğer bütçen varsa M2 Air al yoksa M1 al. Boşuna önce M1 alıp sonra satmaya uğraşma.
 
Hocam doların 1.5 liraya düşme durumu mu var?

M1'in fiyatı düşmeyecek çünkü M2 işlemcili MacBook'la M1 işlemcili MacBook aynı fiyattan satılmıyorlar (dolar bazında) yani Apple hala daha uygun fiyattan M1 Air satmaya devam edecek. Soruna dönecek olursak M.2 ile M1 arasında çok belirgin farklar yok asıl mesele tasarım değişikliğinde yani bugün M1 Air alsanda M2 Air alsanda performans farkını çok belirgin şekilde hissetmezsin eğer bütçen varsa M2 Air al yoksa M1 al. Boşuna önce M1 alıp sonra satmaya uğraşma.

Doların yükselme ihtimali vardır ama. Sadece ürünün fiyatı düşer.
 
Ürünün fiyatı düşmeyecek çünkü yeni cihazlar eskisi ile aynı fiyattan çıkmadı ve Apple eski M1 Air'ı aynı fiyattan satmaya devam ediyor.

Haydaa, Apple yine kazıkçılığa devam.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı