M2 MacBook Air şarj yüzdesi hızlı mı tükeniyor?

SirSakurai

Megapat
Merhaba, bugün YouTube üzerinden uzun bir video açtım, test amaçlı. 6 saatte %40 şarj gitti daha yeni bir cihaz için normal midir? Cihazı yeni aldım. Parlaklık %60 civarı ses %30. normalde 18 saate kadar şarjı gider diye sürekli bahsediliyor. Ama 18 saat galiba en düşük ayarlarda galiba değil mi? Parlaklık kısık vs.

6 saatte %40, 15 saatte %100 eder gayet iyi değerler. Batarya konusuna bu kadar takmayın zulüm olur size cihazı kullanmak. Keyfini çıkarın sadece.

Aslında aldığınız süre gayet iyi. Pil süresini kafaya çok takarsanız pil yerine sizin ömrünüz tükenir çok da üstüne gitmemek lazım

Benim Acer %100 şarjda 4 saat gidiyordu ilk aldığımda. Bence gayet iyi bir performans.

Teşekkür ederim cevaplar için, ilk defa macbook kullandığım için bir sormak istemiştim. Daha alışmaya çalışıyorum zaten.

Aslında aldığınız süre gayet iyi. Pil süresini kafaya çok takarsanız pil yerine sizin ömrünüz tükenir çok da üstüne gitmemek lazım
Doğru hocam biraz pimpirikligim tutuyor bazen.

6 saate %40 iyi bir rakam. 12 saate %80 yapar ki, şu anda bu süreye ulaşabilen cihaz sayısı fazla değil.

6 saate %40 iyi bir rakam. 12 saate %80 yapar ki, şu anda bu süreye ulaşabilen cihaz sayısı fazla değil.

Aynen hocam 18 saate kadar deniyor ya o galiba biraz daha düşük parlaklık ile olabilir zira arka planda başka bir şey çalışmıyor çünkü cihaz yeni daha hiçbir şey yüklemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…