M2 Macbook ile NFS Most Wanted (2005) nasıl oynanır?

Daha fazla  
İyi akşamlar. M2 MacBook Air ile nasıl Need For Speed Most Wanted (2005) oynayabilirim? Emulator ile mi? VM Windows ile mi? Emulatör önerirseniz de hangisini önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oynayamazsınız. VM kursanız da Windows'un ARM sürümünü kurmanız gerekir onda da NFS MW desteği tabii ki yok. Bunu yapabilecek bir emülatör de yok.

Bu emulatoru kurun ve dosya yöneticisinden istediğiniz yere PSP klasörü açın sonra uygyulamadan burayı kullan deyin ve https://www.emulatorgames.net/roms/gamecube/need-for-speed-most-wanted/ bunu indirip açtığınız PSP klasöründeki Games kısmına atın sonra uygulamadan oyunlarıma tıklayın sonra da sağ tık yapın artık oyun açıldı kontroller için gamepad öneririm ama bu hali ile de oynanır.

Ayarlardan tuş atamasını yapmayı unutmayın.

Evet.
PS2 emulatorü öneririm. Most Wanted denemedim lakin Return of the King ve PS2 Harry Potter oyunları 4K upscale olarak oynanabiliyordu.
Deneme yaptığım cihaz M1 Pro idi.
Hangisini önerirsin? Birkaç tane görmüştüm. Benim için önemli olan en serin oynatan.
PPSSPP sadece PSP oyunları için değil mi? Gamecube nasıl açacak?

Biraz gecikmiş bir cevap olacak ama ileride aynı soruyu merak eden arkadaşlar için bildiğim birkaç yöntemi buraya bırakıyorum:
  1. PS2 emülatörü (PCSX2 gibi) kullanmak,
  2. Intel Mac kullanıyorsanız Boot Camp üzerinden Windows kurmak,
  3. CrossOver veya Parallels gibi ücretli programları denemek,
  4. Heroic Launcher + GPTk, Whisky vb. ücretsiz çözümleri denemek,
  5. Ya da birinin bir yerlerde oyunu macOS uyumlu hâle getirmiş olmasına güvenmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…