M3 MacBook Air laptop ucuza alınır mı?

FallandMma

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar M3 işlemcili yeni MacBook buldum 2. el 25 bin TL'ye sizce alınır mı? Dersler için kullanırım ama oyun oynayamam ikilemde kaldım bunu almazsam PC toplayacağım.

Arkadaşlar M3 işlemcili yeni MacBook buldum 2. el 25 bin TL'ye sizce alınır mı? Dersler için kullanırım ama oyun oynayamam ikilemde kaldım bunu almazsam PC toplayacağım.

Alınmaz. 4060'lı kasa + monitör alırsınız o paraya. Masaüstünden de ders çalışırsınız. Veya 4050'li laptop alın. Ben olsam almam.

Kendim MacBook kullandığımdan dolayı oyun oynamak sınırlı. Hem ders için hem oyun için istiyorsanız Windows tabanlı bilgisayarlara yönelin.

Air'de fan yok yalnız, ısındı mı bittin...
Bir de oyun olayını da unut, neredeyse hiçbir oyun native desteklemiyor, parallels gibi gameportingtoolkit gibi şeylerle de kurtaramazsın. yapsan bile ısındığından yine elinde patlar.

İndie oyunları M1 Air'de sıkıntısız oynayabiliyorum. Hiç oynamam oynarsam da indie oynarım dersen gayet güzel fiyat M3 için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı