T Türk Oyuncu Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #1 Oyun için bu bütçe aralığında mouse arıyorum elim küçük. Sizce hangisi daha iyi, hangisini almalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Kasım 2024
Oyun için bu bütçe aralığında mouse arıyorum elim küçük. Sizce hangisi daha iyi, hangisini almalıyım?
LoverOfDeath Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 388 Çözümler 2 2 Kasım 2024 #2 Eliniz küçük ise M300s daha iyi bir tercih olabilir. Fakat XPG sensörü daha iyi. Karar sizin. Ben şahsen M300s kullanıyorum ve memnunum.
Eliniz küçük ise M300s daha iyi bir tercih olabilir. Fakat XPG sensörü daha iyi. Karar sizin. Ben şahsen M300s kullanıyorum ve memnunum.
T Türk Oyuncu Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #3 LoverOfDeath dedi: Eliniz küçük ise M300s daha iyi bir tercih olabilir. Fakat XPG sensörü daha iyi. Karar sizin. Ben şahsen M300s kullanıyorum ve memnunum. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de kararsızım M300s ne zamandır kullanıyorsunuz sıkıntı yaşadınız mı?
LoverOfDeath dedi: Eliniz küçük ise M300s daha iyi bir tercih olabilir. Fakat XPG sensörü daha iyi. Karar sizin. Ben şahsen M300s kullanıyorum ve memnunum. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de kararsızım M300s ne zamandır kullanıyorsunuz sıkıntı yaşadınız mı?
LoverOfDeath Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 388 Çözümler 2 2 Kasım 2024 #4 Türk Oyuncu dedi: Hocam ben de kararsızım M300s ne zamandır kullanıyorsunuz sıkıntı yaşadınız mı? Genişletmek için tıkla... Açıkçası bir hafta oldu. Herhangi bir kronik sıkıntısı yok. Almamda vade farksız taksit yapabilmem de etkili oldu. Artıları: Hafif Küçük ele uygun. Malzeme kalitesi fena değil. Fiyatı itibarıyla sensörü. Eksileri: Terletme yapabiliyor. Hafif olması dolayısıyla bazen kalkabiliyor Click sesi çok iyi olduğunu söylemem. Fakat bu fiyata alınır kanaatindeyim.
Türk Oyuncu dedi: Hocam ben de kararsızım M300s ne zamandır kullanıyorsunuz sıkıntı yaşadınız mı? Genişletmek için tıkla... Açıkçası bir hafta oldu. Herhangi bir kronik sıkıntısı yok. Almamda vade farksız taksit yapabilmem de etkili oldu. Artıları: Hafif Küçük ele uygun. Malzeme kalitesi fena değil. Fiyatı itibarıyla sensörü. Eksileri: Terletme yapabiliyor. Hafif olması dolayısıyla bazen kalkabiliyor Click sesi çok iyi olduğunu söylemem. Fakat bu fiyata alınır kanaatindeyim.
T Türk Oyuncu Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #5 LoverOfDeath dedi: Açıkçası bir hafta oldu. Herhangi bir kronik sıkıntısı yok. Almamda vade farksız taksit yapabilmem de etkili oldu. Artıları: Hafif Küçük ele uygun. Malzeme kalitesi fena değil. Fiyatı itibarıyla sensörü. Eksileri: Terletme yapabiliyor. Hafif olması dolayısıyla bazen kalkabiliyor. Click sesi çok iyi olduğunu söylemem. Fakat bu fiyata alınır kanaatindeyim. Genişletmek için tıkla... Hocam nereden almıştınız Beko şu an ucuz da.
LoverOfDeath dedi: Açıkçası bir hafta oldu. Herhangi bir kronik sıkıntısı yok. Almamda vade farksız taksit yapabilmem de etkili oldu. Artıları: Hafif Küçük ele uygun. Malzeme kalitesi fena değil. Fiyatı itibarıyla sensörü. Eksileri: Terletme yapabiliyor. Hafif olması dolayısıyla bazen kalkabiliyor. Click sesi çok iyi olduğunu söylemem. Fakat bu fiyata alınır kanaatindeyim. Genişletmek için tıkla... Hocam nereden almıştınız Beko şu an ucuz da.