M4A1-S glitched paint deseni satılmalı mı?

xrr65

Decipat
Daha fazla  
Selamlar dün droptan M4A1-S glitched paint fabrikadan yeni çıkmış 0,9 floata sahip bir desen çıkardım. Şu an 40 dolar fiyatı, satsam mı satmazsam mı diye düşündüm çünkü desen çok soluk ve güzel durmuyor bana göre ve mor enderliğe sahip, ileride çok fazla düşer gibime geldi. ByNoGame üzerinden 1400 TL'ye koymayı düşünüyorum sizce mantıklı mı yoksa şimdilik envanterde kalsın mı?

@taleNt

@Kayra23

@the world is yourss

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar dün droptan M4A1-S glitched paint fabrikadan yeni çıkmış 0,9 floata sahip bir desen çıkardım. Şu an 40 dolar fiyatı, satsam mı satmazsam mı diye düşündüm çünkü desen çok soluk ve güzel durmuyor bana göre ve mor enderliğe sahip, ileride çok fazla düşer gibime geldi. ByNoGame üzerinden 1400 TL'ye koymayı düşünüyorum sizce mantıklı mı yoksa şimdilik envanterde kalsın mı?

@taleNt

@Kayra23

@the world is yourss

Çok dandik görünüşü olan bir skin sat gitsin daha iyi skinler alırsın. Black lotus falan al mesela dörtte biri fiyatına.

Anladım, ama 40 dolar Steam'de mesela diyelim orada 30 dolar, sanırım öyle satış yapmak gerek.

Piyasaya bakarsınız orada float önemli olduğu için nadir floatlar fazla para edebiliyor falan gibi durumlar var. Her skin Steam pazarına göre orada çok daha ucuz. Bir bakın almak istediğiniz skinler ne hangisi daha kârlı oluyor ona göre hareket edin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı