Çözüldü M5A78L-LE anakart 125a işlemci destekler mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

26dc31aa

Picopat
Daha fazla  
M5A78L-LE anakartım var ve 125W TDP'li işlemci destekler mi? Bu anakarta takabileceğim en iyi işlemci nedir? Bir de kaç GB RAM destekler?

Son düzenleyen: Moderatör:
@furkii06 @26dc31aa Hocam bu anakartın maksimum işlemci 140W'lik işlemciler. Siz ya anakarta bakın ya da farklı daha güçlü bir PSU ile deneyin.
hocam 600w psu azmı?

Hocam diğer özellikleri yazmamışsınız.
mesela hangi özellikler?

ekran kartına değil işlemciye abanırım değişieceğim zaman ama şimdilik düşünmüyorum pc götürüyo bi şekil

Son düzenleme:
Hocam biraz parayı biriktirin sonra üstüne işlemci, anakart, RAM'i de satın. Güncel bir sisteme geçin ikinci el de toplanabilir. FX 6100, GTX 760'ı kaldırır bu arada.

Götürür de hocam eski sisteme yatırım yapmaya gerek yok. Daha güncel, daha güçlü bir sistem kullanmak varken.
kardo csgo mc için değermi pc ile çok işim yok zaten çok oynamaya kıyamıyorum bile çok titiz davranıyorum buda yeni aldım zaten csgo için yeterli zaten ilerde biraz işlemci updatesiyle devam ederim param olunca yem sistem alırım tabi ama şuan o iş yaş

hocam senin yaş kaçtı ya

Ne yapacaksınız benim yaşı mı hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…