M5A97 R 2.0 tabanlı sistem toplama

Sebastian

Hectopat
Katılım
17 Nisan 2013
Mesajlar
251
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Öncelikle hepinizden özür diliyorum.
Daha önce 2500 TL sistem toplama adlı konu açmıştım lakin bazı durumlardan dolayı sistemi alamadım. Şimdi ise paranın 1500 TL olan kısmı hazır sistemi en geç haftaya pazar sipariş ediyorum lakin aklıma takılan bir sorun var bilgisayarımı okul dolayısıyla sadece tatillerde kullanacağım için ekran kartını mümkün olduğunca düşürmeye çalıştım siz ne düşünüyorsunuz? Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Ekran kartsız hali bu sistemin biliyorum bütçeyi tam belirleyemedim kart için amacım burada F/P ürün almak

- - - Güncellendi - - -

Zotac GTX 670 AMP alsam ısınma sorunu yaşar mıyım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem güzel.

Zotac başarılı bir soğutmaya sahip, ama size asıl tavsiyem GTX 760 Ti'ı beklemeniz. Büyük ihtimalle GTX 670'den daha iyi olacak ve daha ucuza satılacak. GTX 770 de mesela GTX 680'den daha iyi, ama daha ucuza satılıyor. Bu da demektir ki yeni nesli bekleyen kullanıcı her halükarda kâra giriyor.
 
işlemcin çok pahalı nova bilgisayara da bak aynı işlemci 136 dolar

- - - Güncellendi - - -

anakart da 105 dolar yine novada bence sen vatan ve novaya da bak bütün parçaların için tekrar bi
 
GTX 700 serisine yetecek param var ama dediğim gibi zaten 2 ay oynayacağım ondan sonra bilgisayarı kaldıracağım onun için yazık olmasın diye GTX 700 serisine yönelmedim bi kartım olsun da arada oynayayım.

- - - Güncellendi - - -

Monitör kötü. Aynı fiyata 2ms ve Hdmı girişi olan monitörler var.

VATAN COMPUTER - SAMSUNG - 21,5'' S22B350H GEN

Hafta sonu fiyatı 264 TL bu monitör şıklık bakımından beni cezbetti 2ms 5ms farkı o kadar olacağını zannetmiyorum.

- - - Güncellendi - - -

Ne dersiniz arkadaşlar 770 serisi alsam şimdi daha mı karlı olurum bilgisayarı sadece tatillerde kullanacağım yoksa GTX 670 zotac AMP almayı düşünüyorum.Açıkçası daha ne kadar bekleyeceğim zamanım kısıtlı yada al zotac 770 mi dersiniz ısınma sorunundan korkuyorum çünkü.

Arkadaşlar nova bilgisayarda GTX 770 gördüm gigabyte soğutması nasıl sizce ? Zotac mı gigabyte mi ?
 
Herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar. Sistemi Allah nasip ederse pazar günü sipariş veriyorum fakat ekran kartını önümüzdeki haftalarda almayı düşünüyorum.Detaylı fotoğraf incelemesi atacağım hiç kuşkunuz olmasın lakin ilk defa sistem toplayacağım sorularımı bu konu altına mı yoksa ayrı bir konumu açayım.

Arkadaşlar birde bu monitörü kullanan var mı memnun mu oyunlarda bir eksisi olur mu yada gözleri acıtıyor mu ?

- - - Güncellendi - - -

Arkadaşlar aklımda takılan soruları cevaplarsanız çok minnettar olacağım ve sistemi sipariş edeceğim.
 
Vallaha monitör olarak samsung 21.5 2ms HDMİ 350 TL monitörü aklıma yatmıştı ama sonra mevsresi bunun bir üst modelini aldığını görünce bende çok şık neden olmasın dedim 2ms 5ms farkı o kadar olacağını sanmıyorum tabi samsung görüntü kalitesi daha iyidir.Bütçem arkadaşların tavsiyesiyle yeni nesil alamama yönelik olduğu için monitörden kısmak zorunda kaldım.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı