M5A97 R.2'li Sisteme Kasa Önerisi?

haribo5757

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Arkadaşlar ,

Ben bir pc topladım ancak bu toplama pc'ye bir kasa bulamadım. Biraz araştırdım tabi ki ve 400r, 300r, 200r yani corsair'in kasalarını gördüm. Ancak ben görünüşlerini beğenmedim. Yani güzel bir kasa toplayacaksam dışının da güzel olması lazım. Sonuçta bir insanın hem dışı hem içi güzel olması lazım değil mi :D.

Neyse ben bu kasaların sağlamlığı hakkında bir şüphem yok ama tipini beğenmedim az sonra aerocool diye bir markanın kasasının remini atacağım. Sağlam değil falan diyebilirsiniz. Ama ben bu kasanın üstüne çıkıp mezdeke oynamıcam ki. Yerinde durcak soğutması zaten 8 tane fan takma yeri var. 4 tanesini doldururum zaten.

Bence güzel bir kasa eğer böyle şekil açısından güzel maliyeti 350 Tl yi geçmeyen kasalar bulursanız söylerseniz mutlu olurum.

Sistemim:

• Ekran Kartı=ASUS GTX 770
  • İşlemci=Amd FX6300
  • RAM=8 GB 1600 MHz CL9 Ram
  • Anakart=M5A97 R.2
  • Harddisk=1 TB WD Harddiskk

Kasa :
AeroCool Strike-X GT "Devil Red" Kırmızı LED'li Çift Fanlı, Kırmızı İç Boyalı Siyah Mid Tower Kasa(AE-STRIKEX-GTR)

AeroCool Strike-X GT "Devil Red" Kırmızı LED'li Çift Fanlı, Kırmızı İç Boyalı Siyah Mid Tower Kasa(AE-STRIKEX-GTR) - Bilgisayar - Hepsiburada.com

Power Suply [PSU]

RS-650 GX 80PLUS 650W GÜÇ KAYNAĞI
RS-650 GX 80PLUS 650W GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar

Cooler Master'ın Psu'sudur. 650 w modeli.

Arkadaşlar şimdi birkaç sorum olacak :

1-GTX770 bu kasaya sığar mı?

2-Bu PSU GTX770'i Kaldırır mı?

3-Birde sistem nasıl ? :D

Türkçe kurallarına uymadı isem Özür Dilerim !

Son düzenleyen: Moderatör:
Önerdiğiniz Kasa gayet güzelmiş ancak benim bilgisayar kullandığım yer ünite gibi yani üstü raflık anladınız siz, yani kasa koymalık yer sınırlı aşağıda belli bir yer açmışlar. Önerdiğiniz kasanın yanlarında ki çıkıntılar tam sığmayabilir oraya, o yüzden alamayabilirim. Ama bir ölçülerini bakacağım kasanın eni 26 cm olursa kasanızı alabilirim. Başka kullanıcıların kasa önerisinide bekliyorum !

Xəyal bey her şey uyumlu derken kasa iyi mi yani aerocool olan?

Son düzenleyen: Moderatör:
CARBIDE SERİSİ™ 300R 80PLUS 600W MidT ATX SİYAH KASA - Vatan Bilgisayar Bu kasayı alabilirseniz içiniz rahat olsun GTX 770 rahatlıkla sığar vede kasanın içinde kablo kalabalığı olmaması için kablo saklama yuvaları var güzel bir hava akımı oluyor kasada buda senin için iyibir avantaj kasa hiç ısınmaz :)

Edit:%30-35 indirimleri bekleyin kasa fiyatı düşer bütçeniz yoksa :)

Edit2:CARBIDE SERİSİ™ 400R MidT ATX SİYAH KASA - Vatan Bilgisayar Psu'nuzu görmemişim o yüzden kusura bakmayın bu kasayı almanız sizin için çok iyi olur ( Tavsiyemdir )

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı