M61PME-S2P Tabanlı Sistemim Mac OS X için yeterli mi?

FurkArawn

Hectopat
Katılım
24 Mayıs 2014
Mesajlar
20
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
+Recep Baltaş Recep abi, benim elimde eski bir PC var. Ona Mac OSX yüklemek istiyorum. Bundan önceki "Normal PC'ye Mac Yükleme" videonuzu izledim ama kaldırmaz ise diye boşuna bellek almayayım diye soruyorum. Sistemi şöyle;​

İşlemci: AMD Athlon II X2 240 Regor 45nm Teknoloji (İşlemcim SSE2 falan destekliyor. Bakmıştım CPU-Z ile.)
Ram: 2,00GB Tek-Kanal DDR2 @ 401MHz (Sorun çıkarsa burada sanırım)
Anakart: Gigabyte Technology Co., Ltd. M61PME-S2P (Socket M2)
HDD: 465GB Seagate ST350041 8AS SCSI Disk Device (SATA)
Ekran kartı: 1024 MB NVIDIA GeForce 9400 GT

Şu anda Windows 8.1.1 kurulu ve rahatça çalıştırıyor. Zaten öyle çok oynun oynamıyorum 1-2 tane ufak oyun var yani genellikle internet ve Photoshop için kullanıyorum. Umarım sorun çıkmaz. Cevabını bekliyorum :)
 
Son düzenleme:
Tamam, işimi görsün yeter zaten yazdığım gibi bir tek internet ve Photoshop ile uğraşıyorum, 1-2 tanede ufak oyun var :) Teşekkürler :)

Düzenleme: Bir sorum olacak. Siteye girdim. (Niresh) Beğendim torrentler geldi.

1P7y8p.png

Bunlardan hangisini indireceğim?

Düzenleme 2: Yönlendirdiğiniz sayfadan baktım. Sanırım direk .iso ile kurulum yapabiliyormuşuz. Yani .iso'yu indirebilirim değil mi?
 
Son düzenleme:
O Niresh'in sitesindekide aynısıydı. USB olan .dmg'imiş. Zaten siz sakın yazınca sildim hemen onu :D İndiriyorum şuanda verdiğinizi.

Düzenleme: Konudaki anlatıma baktım, Niresh ekranında 64x işlemciler amd64 yazıyormuş. Sistem özelliklerinden baktım şimdi. x64 based processor yazıyor. Yani ben o ekranda amd64 yazacağım değil mi?
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı