M800 Ultra 4K dongle çalışmıyor

Mustafa773

Hectopat
4K Dongle'ı çalışmıyor kablosu ile takıyorum ama yeşil ışık yanmıyor, eskiden çalışıyordu farenin sürücülerini güncelleyince böyle oldu bunun çözümünü bilen var mı? Farklı portlarda deniyorum ama olmuyor.

Forumda bazı ürünler gereksiz övülüyor bazıları ise gereksiz kötüleniyor forumun genel kitlesi iyi fakat çok fazla toksik ve bilgisiz deneyimsiz insanlar var o yuzden tecrube etmıs bırıne danısmanız daha ıyı olacaktı.

Evet haklısın ama Forumda bunu önermeyen kalmamıştı ona güvenerekten aldım.

Evet hocam bunu biliyorum, Lakin bunu yapabilmek için Dongle'ı taktığımız gibi çalışması lazım yeşil ışığı yanması gerekiyor ama çalışmadığı içinde bu adımları yapamıyorum.
Benim cihazımda ayarlarda bağlı olmasa bile dongle sisteme bağlıyken şöyle gözüküyor. Işık yanmasa dahi sistem görüyor olabilir.

1721942600943.png

Taktığım zaman en alttaki usb bileşik aygıt olarak görüyor. ama ışık yanmıyor.
Eki Görüntüle 2264503
Daha öncede böyle bir durum yaşamışsın sanırım, o zaman nasıl çözmüştün?

Daha önce de böyle bir durum yaşamışsın sanırım, o zaman nasıl çözmüştün?

Hocam o sefer taktığım zaman, yeşil ışık yanıyordu, fakat attığınız SS'deki talimatları uygulamaya çalışırken 4K olmuyordu mouse ve Fareden bağlantı gidiyor fareyi kullanamıyordum, Driverları rahat 30 40 kere güncelleye güncelleye bilmediğim bir şekilde, çalışmıştı zar zor nasıl yaptığımı ben bile bilmiyorum, O kadar rezalet bir yazılımı varki anlatamam. Ondan sonra aradan biraz zaman geçtikten sonra sisteme format attım attıktan sonra Yine Driver güncellemeye çalıştığım zaman bu sorunu yaşadım.

Hocam o sefer taktığım zaman, yeşil ışık yanıyordu, fakat attığınız SS'deki talimatları uygulamaya çalışırken 4K olmuyordu mouse ve Fareden bağlantı gidiyor fareyi kullanamıyordum, Driverları rahat 30 40 kere güncelleye güncelleye bilmediğim bir şekilde, çalışmıştı zar zor nasıl yaptığımı ben bile bilmiyorum, O kadar rezalet bir yazılımı varki anlatamam. Ondan sonra aradan biraz zaman geçtikten sonra sisteme format attım attıktan sonra Yine Driver güncellemeye çalıştığım zaman bu sorunu yaşadım.
Peki driver'ı burada anlattığı şekilde 2 modda da deneyerek kurdun mu?

1721943080680.png

Peki Driver'ı burada anlattığı şekilde 2 modda da deneyerek kurdun mu?

Eki Görüntüle 2264507

Delux'un moderatörlerinden yardım istedim kaç kere onlar bile bilmiyor, Amatör bir marka,

Vallahi açıkçası dosyaları da karıştırdım. Şu an tek yol son düzelttiğin zaman ki gibi 50 kere tekrar tekrar kurmak sanırım. Mouse parça olarak kaliteli duruyor ama Firmware olarak patates demek ki.

50 kere tekrar tekrar yapacağım ama sorun şu Dongle çalışmıyor bu sefer, çalışsa yeşil ışık yansa okeyim. Teşekkürler yine de zaman ayırdığınız için.

Vallahi açıkçası dosyaları da karıştırdım. Şu an tek yol son düzelttiğin zaman ki gibi 50 kere tekrar tekrar kurmak sanırım. Mouse parça olarak kaliteli duruyor ama Firmware olarak patates demek ki.

Parça olarak da iyi değil saf plastik ve çift tıklama sorunu var.

Delux'un moderatörlerinden yardım istedim kaç kere onlar bile bilmiyor, Amatör bir marka,

50 kere tekrar tekrar yapacağım ama sorun şu Dongle çalışmıyor bu sefer, çalışsa yeşil ışık yansa okeyim. Teşekkürler yine de zaman ayırdığınız için.
Ayarlarda delux receiver var aslında, bence çalışıyor ama bağlantı kurmadığı için ışık olmayabilir. Darmoshark dongle'ında öyle en azından.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı