M800 Ultra 4K dongle çalışmıyor

Mustafa773

Hectopat
4K Dongle'ı çalışmıyor kablosu ile takıyorum ama yeşil ışık yanmıyor, eskiden çalışıyordu farenin sürücülerini güncelleyince böyle oldu bunun çözümünü bilen var mı? Farklı portlarda deniyorum ama olmuyor.

Ayarlarda delux receiver var aslında, bence çalışıyor ama bağlantı kurmadığı için ışık olmayabilir. Darmoshark dongle'ında öyle en azından.
İlk aldığım zaman bağlantı yapmama gerek bile kalmadan Dongle'ı kablosu ile taktığım zaman kasaya direk ışığı yanıyordu, bozuldumu ne oldu bilmiyorum. yazılımsal olduğunu düşünüyorum,

Ayarlarda Delux receiver var aslında, bence çalışıyor ama bağlantı kurmadığı için ışık olmayabilir. Darmoshark dongle'ında öyle en azından.

Delux Receiver farenin USB'si, Dongle'ın ismi USB birleşik aygıt olarak geçiyor.

İlk aldığım zaman bağlantı yapmama gerek bile kalmadan kablosu ile bağladığım zaman direk ışığı yanıyordu, bozuldumu ne oldu bilmiyorum. yazılımsal olduğunu düşünüyorum,

Delux Receiver farenin USB'si, Dongle'ın ismi USB birleşik aygıt olarak geçiyor.
Bu mouse'larda aynı modeli üreten zibilyon tane firma var, kendi mouse'umun aynısından Attack Shark markasında da gördüm. Hangisinin ana üretici olduğunu anlayamıyorum artık. Mesela ekipman açıklamanda da sarftech yazan klavye üstünde blic yazılımında hyrax yazıyor.

Bu Mouse'larda aynı modeli üreten zibilyon tane firma var, kendi Mouse'umun aynısından Attack Shark markasında da gördüm. Hangisinin ana üretici olduğunu anlayamıyorum artık. Mesela ekipman açıklamanda da sarftech yazan klavye üstünde Blic yazılımında hyrax yazıyor.

Evet sarftech olarak sipariş vermiştim klavyeyi Blic yazıyor üstünde yazılımıda Hyrax dediğiniz gibi. Attack Shark R3 Magnezyum almayı düşünüyorum veya Logitech iyisinden

Evet sarftech olarak sipariş vermiştim klavyeyi Blic yazıyor üstünde yazılımıda Hyrax dediğiniz gibi. Attack Shark R3 Magnezyum almayı düşünüyorum veya Logitech iyisinden

Temizse bakarak inceleyerek 2.elden böyle bir şey de alabilirsin bence. Zamanında 1300'e almıştım. F/P olarak çok güzel bir mouse olduğunu düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı