MAC adresini kopyalama nasıl yapılır?

Makaleler
3
Selam. Laptop ve masaüstü bilgisayarımın Mac adreslerinin aynı olmasını istiyorum. Oynadığım oyunda günde 3 kere farklı Mac adresinden girme hakkın var. Bu güvenlik için hesap çalınmasın diye yapılmış bir önlem. Ancak her PC değiştirdiğinde kod geliyor. Oyununda kod sistemi iğrenç ötesi çalışıyor. Bazen 2-3 saat kod beklediğimiz oluyor.

Bazı arkadaşlarım t-Mac programı ile 2. bilgisayarlarının Mac'lerini aynı yapıyor ve bu kod korumasına takılmıyorlar. Benim 2. cihazım laptop.
Ben nasıl yapabilirim? Konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilecek birisi var mı?

Linuxta soyle:

once siliyoruz.
iw wlan0 del

sonra yeniden olusturuyoruz.
iw phy0 interface add wlan0 type managed addr 12:23:56:78:9a:bc

Ayrinti: "iw help"

Tmac diye uygulama vardı onda oluyor mu bilmiyorum rastgele Mac degişiyor ama Mac ekleme ayarı var mı bilmiyorum.

TMAC isimli program ile 2 bilgisayarı da masaüstü olan arkadaşlarım yapıyor. Benim cihazlardan diğeri dizüstü. Wifi ve kablolu bağlantıda sistem değişiyormuş. Ben beceremedim. Sizlerden çözümünü bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…