elon_muskk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 1.967 Çözümler 7 9 Eylül 2021 #11 ReloadingData dedi: Oyunu İngilizce yapsa mantıklı olmaz mı ayarlardan? Genişletmek için tıkla... İroni yaptı sanırsam
ReloadingData dedi: Oyunu İngilizce yapsa mantıklı olmaz mı ayarlardan? Genişletmek için tıkla... İroni yaptı sanırsam
kaanyrdgl Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 283 Çözümler 1 9 Eylül 2021 #12 DeSeRT_TR dedi: Match Found yazacak galiba, İngilizcesini geliştirmek için Genişletmek için tıkla... Onun yerine oyunu oyunu İngilizceye alabilirdi.
DeSeRT_TR dedi: Match Found yazacak galiba, İngilizcesini geliştirmek için Genişletmek için tıkla... Onun yerine oyunu oyunu İngilizceye alabilirdi.
DeSeRT_TR Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.630 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2021 #13 kaanyrdgl dedi: Onun yerine oyunu oyunu İngilizceye alabilirdi. Genişletmek için tıkla... Dostum mübalağa sanatından hiç anlamıyorsunuz. Biraz Cem Yılmaz izlemenizi öneririm
kaanyrdgl dedi: Onun yerine oyunu oyunu İngilizceye alabilirdi. Genişletmek için tıkla... Dostum mübalağa sanatından hiç anlamıyorsunuz. Biraz Cem Yılmaz izlemenizi öneririm
Combiness Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 47 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2021 #14 kaanyrdgl dedi: Onun yerine oyunu oyunu İngilizceye alabilirdi. Genişletmek için tıkla... "Kill all of them" Yazdım
kaanyrdgl dedi: Onun yerine oyunu oyunu İngilizceye alabilirdi. Genişletmek için tıkla... "Kill all of them" Yazdım
Quantum9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.981 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer Beşiktaş / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Geliştirme 9 Eylül 2021 #15 Erenyldrr dedi: Oyun Counter-Strike Genişletmek için tıkla... Hatamı düzelttiğiniz için teşekkürler. VAC'i, VAN diye okudum bir an :/ FurkannC dedi: CS:GO diyor, Valorant değil. Oyun dosyalarıyla oynadığınız için VAC yeme ihtimaliniz var. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler uyarı için.
Erenyldrr dedi: Oyun Counter-Strike Genişletmek için tıkla... Hatamı düzelttiğiniz için teşekkürler. VAC'i, VAN diye okudum bir an :/ FurkannC dedi: CS:GO diyor, Valorant değil. Oyun dosyalarıyla oynadığınız için VAC yeme ihtimaliniz var. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler uyarı için.