Mac mini M4 alınır mı?

Ürün tek başına kesinlikle alınır. Manyak bir bilgisayar olmuş zaten.

Ama öğrenci indirimiyle şu an almayın. PT'ye stoklara girmesini bekleyin. Oradaki fiyattan daha düşük bir fiyata stoklarında olur bence.

Hayır.
PT yani Pozitif Teknoloji tam olarak nasıl ucuza satıyor acaba?
Önümüzdeki sene içinde bende Mac'e geçiş yapıcam. O yüzden soruyorum.

Az ürün satın alımı -> düşük iskonto -> müşteriye yansıtılabilen indirim az
Çok ürün satın alımı -> yüksek iskonto -> müşteriye yansıtılabilen indirim çok.

Bir de tabii büyük markalarla yarışamazlar. Onlar kadar fazla kar marjları olmuyor.

Bu şekilde. :D

Pt yani pozitif teknoloji tam olarak nasıl ucuza satıyor acaba?
Önümüzdeki sene içinde bende Mac'e geçiş yapacağım. O yüzden soruyorum.

Yani Apple'ın bunu onlara sağladığını söylüyorlar ben sormuştum. 1 tane iPad Mini 2 tane M1 MacBook Air 2 tane M2 MacBook Air 1 tane de M2 MacBook Pro siparişi yaptım ve hepsi sorunsuz geldi. Site güvenilirdir. Ama fiyat politikası nasıl her sene bu kadar ucuz oluyor işte orasını hala anlamıyorum. :D

Evet. Bir problem olmaz. Ben de SanDisk Extreme kullanıyorum ama cihazım 512 GB fabrika çıkışlı. Bir kere bile problem yaşamadım. O aradaki 9000 TL'ye dünyanın ekipmanını, aksesuarını alırsınız.
Hocam harici SSD konusunda bi' sorum var. Harici SSD kullanmak için sanırım 2 yol var. Birisi SSD Enclosure ile birlikte M2 SSD kullanmak, ikincisi ise direkt Type-C'li harici bir SSD satın almak. Normalde yüksek hız istediğim için Enclosure + M2 yaparım diye düşünüyordum ancak bulduğum en yüksek veri hızı sunan ROG STRIX ARION 10Gbps sunarken Type-C'li Samsung T9 SSD 20Gbps sunuyor. Türkiye'de daha hızlı bir Enclosure var mı veya en yüksek hız için direkt harici SSD mi almalıyım?

Mac ile işi olmayan biriyim. Yıllarca sırf tasarımından ve mac işletim sistemini kullanmak istediğim için mac almak istiyordum ama aldığım taktirde iş ile alakalı mac kullanmadığım için gereksiz para vereceğimden ve alsam sadece İnternete girmek için kullanacağım macten uzak durdum.

Lakin mac mini kafamı çok karıştırdı. Öğrenci indirimi kısmı önemli değil. Benim yaşım tutmuyor öğrenciliği geçeli çok oldu ama üzerine alacağım kardeşim vs var. 23-24 civarına m4 işlemcili mac kullanma fikri hoş geliyor. Aklımı çok karıştırdı.

Son düzenleme:
Geri
Yukarı