Ben M1 Pro kullanıyorum. Hiç AutoCAD kullanmadım. O yüzden ne işlemci tarafından ne de yazılım tarafından size vereceğim cevap doğru olmaz.
PT yani Pozitif Teknoloji tam olarak nasıl ucuza satıyor acaba?Ürün tek başına kesinlikle alınır. Manyak bir bilgisayar olmuş zaten.
Ama öğrenci indirimiyle şu an almayın. PT'ye stoklara girmesini bekleyin. Oradaki fiyattan daha düşük bir fiyata stoklarında olur bence.
Hayır.
Pt yani pozitif teknoloji tam olarak nasıl ucuza satıyor acaba?
Önümüzdeki sene içinde bende Mac'e geçiş yapacağım. O yüzden soruyorum.
PT’ye tahmini ne zaman gelir?Ürün tek başına kesinlikle alınır. Manyak bir bilgisayar olmuş zaten.
Ama öğrenci indirimiyle şu an almayın. PT'ye stoklara girmesini bekleyin. Oradaki fiyattan daha düşük bir fiyata stoklarında olur bence.
Hayır.
Hocam harici SSD konusunda bi' sorum var. Harici SSD kullanmak için sanırım 2 yol var. Birisi SSD Enclosure ile birlikte M2 SSD kullanmak, ikincisi ise direkt Type-C'li harici bir SSD satın almak. Normalde yüksek hız istediğim için Enclosure + M2 yaparım diye düşünüyordum ancak bulduğum en yüksek veri hızı sunan ROG STRIX ARION 10Gbps sunarken Type-C'li Samsung T9 SSD 20Gbps sunuyor. Türkiye'de daha hızlı bir Enclosure var mı veya en yüksek hız için direkt harici SSD mi almalıyım?Evet. Bir problem olmaz. Ben de SanDisk Extreme kullanıyorum ama cihazım 512 GB fabrika çıkışlı. Bir kere bile problem yaşamadım. O aradaki 9000 TL'ye dünyanın ekipmanını, aksesuarını alırsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.