Mac OS X Mavericks Kurulumda Yalnızca USB'i Gösteriyor

oguzhani97

Hectopat
Boot işleminden sonra açılan beyaz ekranda dili seçiyorum, videoda ki ile aynı zamanda ilerliyordum. Orada ünlem olan USB hata verdikten sonra yükleme yapılması için disk izlencesine girip, Samsung SSD siliyor ama bende yalnızca usb gözüküyor. Ne yapmam lazım, yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
wvGA2R.jpg
Kr4XkM.jpg

Dostum sanırım arkadaşın dediği gibi achi mod aktif değil. Şimdi aktif edersen bu seferde win 8 boot etmez. Öncelikle önemli dosyalarını yedekle. Sonra achi modu bios'a girerek aktif et. Kullandığın anakart nedir bilmiyorum. Her anakartta bios ayarları farklılık gösterir. Ama genel olarak delete, f2 ve ya esc tuşlarından biri bios ayarlarına girmeni sağlar. Açılış ekranında yazar hangi tuş olduğu. Biosta "Sata mod" bölmünde "ide" seçilidir büyük olasılıkla. Sen onu "ACHI" olarak değiştirip kaydederek çıkacaksın. Dual boot(windows ve mac aynı anda) kullanacaksan forumda anlatımlar var. Ben çift hdd kullanıyorum. Buarada windows'u yeniden kurman gerekecek haberin olsun.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı