Maç Sonucu: Beşiktaş 3 Adanademirspor 3

614a355e66a97c817fde24c3.jpg


Balotelli nasıl bilenmiş yahu? Ads başkanı gerçekten akıllı adam, Sergen'in Balotelli'ye beyinsiz dediği TV programını izletmiş.
 
Balotelli nasıl bilenmiş yahu? ADS başkanı gerçekten akıllı adam, Sergen'in Balotelli'ye beyinsiz dediği TV programını izletmiş.
Yaptığı hareketin öcü Adana'daki maçta alınır bkz: Hatayspor maçı, şimdiden dua etmeye başlasınlar da Beşiktaş o maçta tam kadro olmasın.
 
8jk o maça kadar daha çok dayak yer CL maçlarında. ADS deplasmanı kolay olmaz :) Adana'da tribünü bilmiyorsun sanırım.
Siz boyle demeye devam edin 2 senedir ayni seyi soyluyorsunuz 2 senede 4 kupa olacak ve 1 kupa daha alirsak fbmi geciyoruz toplam kupa sayisinda.🙂 8jk de cok dusunulmus bir hakarete benziyor cok gucendik besiktaslilar olarak.
 
BJK'li olarak analizim pjanic, ghezzal gibi ayaklar çıkınca yerine kenan, salih ve diğerininin adını unuttum bunlar girdi he gökhan töre çok kotu yedeklerdi ve oğuzhan da maçı berbat oynadı genel anlamda çok fazla defans zafiyeti verdik bence o kadar da iyi değildik ama 4-0, 5-0 yapabilirdik çok top kayıpları oldu iyi bir maç değildi ki pjanic ne kadar etkili belli oldu keşke sakatlanma korkusu yerine hocam 90dk oynatsa hiçbir sıkıntısı yok çok iyi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı