Günlük kullanım için yeterli. Genelde imkan varsa minimum 16 gb tercih edin diyorum ama bütçe kısıtlı ve gündelik kullanım için tercih ediliyorsa 8gb yeterlidir.M1 Air buldum anlastım 15.000TL sizce iyi mi kutusu şarjı vs var. 256/8GB ama RAM iyi mi macbooka göre?
Günlük kullanım için yeterli. Genelde imkan varsa minimum 16 GB tercih edin diyorum ama bütçe kısıtlı ve gündelik kullanım için tercih ediliyorsa 8 GB yeterlidir.
Pil sağlığı ve döngüsünüde kontrol edin. Çok kötü değilse alınır. Yıl ortalarında MediaMarkt'te falan 19'a satılıyordu sıfırı sanırım.
Belirlediğiniz diğer 2 seçeneğe göre çok daha mantıklı bir seçim olduğuna emin olabilirsiniz.Biraz kısıtlı ama yine de almaya çalışacağım.
Belirlediğiniz diğer 2 seçeneğe göre çok daha mantıklı bir seçim olduğuna emin olabilirsiniz.
Evet mantıklı olabilir, oyun için kasan olur belki şuanki laptop'dan daha güçlü olur.Bir de elimde ki ASUS TUF gamingide satıp kasa toplama fikri iyi mi olur? Oyun için kasa kullanırım. Diğer işlerim için MacBook.
Evet mantıklı olabilir, oyun için kasan olur belki şu anki Laptop'dan daha güçlü olur.
Ben konsolcuyum oyun işini Series X ile çözüyorum. Evde Mac mini ile çalışıyorum, ev dışında çıktığımda mbp ile çalışıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.