MacBook 2015 vs 2017

2015 olanların retina çizilme problemi var ve işlemcileri 2 çekirdek olduğu için artık yetersiz. Onun yerine iPad alın daha çok iş görür.

M1 Air alın keyfinize bakın bence.

2015 pro 15" i7 modeli hala performans olarak yeterli bir ürün. Ama siz asus'u bağırtmamak için alacağım demişsiniz. İntel işlemcili macbookların fan seside oldukça fazla. Özellikle yük altında çok sesli. 2015 tercih edilir mi edilebilir ama imkan varsa en azından en uygun fiyatlı olan m1'in air modelini dneeyimlemeli. Fan yok ses yok (fanlı pro modelinde de hiç ses yok) pili çok daha uzun saatler idare ediyor. Performans olarak daha iyi. Daha önce 2011 - 2015 - 2020(m1) deneyimim oldu hepsi pro modeliydi kesinlikle m işlemci parasını hak ediyor.

M1 burada adi gecen modellerin hepsinden daha uygun fiyatli, fiyatinin hakkini vermesi acisindan.
10 sene once uretilmis Intel cipli olu batarya cihaza daha az para verince daha cok parayi cope atmis oluyorsun.

M1 Air buldum anlastım 15.000TL sizce iyi mi kutusu şarjı vs var. 256/8GB ama RAM iyi mi macbooka göre?
Günlük kullanım için yeterli. Genelde imkan varsa minimum 16 gb tercih edin diyorum ama bütçe kısıtlı ve gündelik kullanım için tercih ediliyorsa 8gb yeterlidir.

Pil sağlığı ve döngüsünüde kontrol edin. Çok kötü değilse alınır. Yıl ortalarında mediamarkt'te falan 19'a satılıyordu sıfırı sanırım.

Günlük kullanım için yeterli. Genelde imkan varsa minimum 16 GB tercih edin diyorum ama bütçe kısıtlı ve gündelik kullanım için tercih ediliyorsa 8 GB yeterlidir.

Pil sağlığı ve döngüsünüde kontrol edin. Çok kötü değilse alınır. Yıl ortalarında MediaMarkt'te falan 19'a satılıyordu sıfırı sanırım.

Biraz kısıtlı ama yine de almaya çalışacağım.

Bir de elimde ki ASUS TUF gamingide satıp kasa toplama fikri iyi mi olur? Oyun için kasa kullanırım. Diğer işlerim için MacBook.
Evet mantıklı olabilir, oyun için kasan olur belki şuanki laptop'dan daha güçlü olur.

Ben konsolcuyum oyun işini series x ile çözüyorum. Evde mac mini ile çalışıyorum, ev dışında çıktığımda mbp ile çalışıyorum.

Evet mantıklı olabilir, oyun için kasan olur belki şu anki Laptop'dan daha güçlü olur.

Ben konsolcuyum oyun işini Series X ile çözüyorum. Evde Mac mini ile çalışıyorum, ev dışında çıktığımda mbp ile çalışıyorum.

Pes FIFA'da severim ama FPS oyunlarınıda sevdiğimden konsol en son planda.

Yeni konular

Geri
Yukarı