MacBook Air 15 inch alınır mı?

Spayzl

Decapat
Daha fazla  
MacBook Air 15 inç M3 çip 8 CPU 10 GPU 16 GB bellek 512 GB SSD macOS taşınabilir bilgisayar MXD23TU/A - gümüş.
Bu bilgisayar hakkinda bilgi almak istiyorum. iOS, Microsoft bilgisayarlar hakkinda pek bir bilgi sahibi degilim, acemi seviyesindeyim. Ozelligi, fiyat ve ic donanim hakkinda yardim olmak istiyorum, daha dogrusu yorumlarinizi bekliyorum. (gunluk kullanim, dosya acimi ve video isleri icin kullanilacaktir.)

Canlı gördünüz mü bilmiyorum ama Air 15 biraz biçimsiz duruyor. Büyük ve ince. Bütçe yetiyorsa 14 pro yetmiyorsa 13.4 inç olan daha güzel bence.

Canlı gördünüz mü bilmiyorum ama Air 15 biraz biçimsiz duruyor. Büyük ve ince. Bütçe yetiyorsa 14 Pro yetmiyorsa 13.4 inç olan daha güzel bence.

Cevap icin teşekkür ederim, peki ya bu M3, M.2 ve M1 cip arasındaki farklar nedir? Ornegin; M3 ile M.2 arasinda ne farklar var, arasindaki farklar o kadar buyuk mudur? Hiz, yeni ozellik gibi seyler mi var?

Ben M2 kullanıyorum. Hız açısından çok bariz fark olduğunu düşünmüyorum. M3 işlemcide oyunlar için ışın izleme teknolojisi var. Çok fiyat farkı yoksa tabi ki almışken son çıkan alınmalı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…