MacBook Air kac sene goturur?

5 yıl ve üzeri rahat gideri var kullanım şekliniz her gün saatlerce tasarım işleri ise, tasarımla işiniz yok diyelim ortalama 7-8 yılda kullanırsınız. (pil değiştirmeden) arkadaşım çıktığı dönem satın almıştı M1 işlemcili 8 GB RAM 256 GB modeli Photoshop ve Premiere Pro kullanıyor kendisi. 2020 Kasım'da çıktı oda aralık ayı içinde satın aldı 4 yıl olacak hala kullanıyor bende eylül ayında M2 işlemcili 16 GB RAM'li modeli satın aldım. Yaşıyoruz birlikte

Son düzenleme:

Arkadaşınızın m1'i daha yolun yarısına yeni yeni yaklaşıyor diyebiliriz.

Arkadaşınızın m1'i daha yolun yarısına yeni yeni yaklaşıyor diyebiliriz.

Daha çok yolu var 3 yıla pil değiştirir herhalde normal kullanım olarak 7-8 saat sanırım şarjım gidiyor demişti forumlarda ve sosyal medya gezmek araştırma yapmak gibi bazı ufak tefek videolar hazırlamak gibi. Temiz kullanmış klavyesinde eskimiş tuş bulamazsın el değmemiş bir gonca büyük projeler ile çalışmadığı için sıkıntısı yok.

Yok hocam, cihaz bildiginiz standart islemler icin kullanilacak, internette gezme vs. Fazla aktif de kullanilacagini sanmiyorum.

Yok hocam, cihaz bildiginiz standart islemler icin kullanilacak, internette gezme vs. fazla aktif de kullanilacagini sanmiyorum.

15 yıl bile yolu var o işler için almaya değmez. 10-15 bandında Windows laptoplar var ısınma kasma donma sorunları yaşatmayacak.

15 yıl bile yolu var o işler için almaya değmez. 10-15 bandında Windows laptoplar var ısınma kasma donma sorunları yaşatmayacak.

Parası varsa ve aklında başka bir şey yoksa alsın gitsin ama hocam.
Bir kere alsın, ömürlük olsun. O para zaten yatırım yapmazsa eriyip gidecek. Ki Apple ürünleri de bir yatırımdır çünkü satarken o kadar değer kaybetmiyorlar.

Parası varsa ile alakalı değil iPad Pro'da satın alabilir. iPad Pro kullanıcısı olarak da bu yorumu yapıyorum yatağımda MacBook'u kullanmıyorum büyük sonuçta ama iPad'i alıyorum bebeğim gibi masa başında işlerim varsa o ayrı bir konu. Kullanım ihtiyaçlarımıza göre cihaz satın almalıyız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…