MacBook Air M.2 mi M1 mi?

Uğur555

Centipat
Daha fazla  
MacBook Air almayı düşünüyorum bütçeyi biraz zorlarsam M.2'ye çıkarırım diye düşümüyorum ama M.2 alırsam 8 256 alabilirim ama M1 alırsam 16 256 alabilirim yazılım için düşünüyorum hangisini tercih etmeliyim.

M2 tasarım (notch) daha iyi gözüküyor,

Aynı anda çok fazla pencere kullanmıyorsanız 8 GB macOS için yeterli olacaktır mesela ekranda VS Code arkada 2-3 Chrome sekmesi arkada konsol gibi durumlarda yeterli olur ama 5 Chrome sekmesi VS Code Blender falan olacaksa M1 16 GB da olabilir.

16 256 M1 diyorum. Daha ileriye yönelik bir hareket olur.

Farklı bir laptop önerir misiniz?

16 256 M1 diyorum. Daha ileriye yönelik bir hareket olur.

İkisini de öneremem. Macbook alıyorsanız 16/512 GB'dan aşağısını almayın. Alabiliyorsanız M2 Air alın ama daha uygun fiyata Windows alternatif olarak İntel Ultra işlemcili Huawei Matebook 14 öneririm.

El.

Windows tarafında 32K bütçeye güçlü oyuncu bilgisayarları var fakat pil ömrü fan sesi ve ısınmayı da göz önünde bulundurmak gerek.

Elimde Lenovo fşex 5 Ryzen 7 5700U 8 GB RAM 512 SSD var m1'e geçmeye değer mi?

İkisini de öneremem. MacBook alıyorsanız 16/512 GB'dan aşağısını almayın. Alabiliyorsanız M2 Air alın ama daha uygun fiyata Windows alternatif olarak Intel Ultra işlemcili Huawei Matebook 14 öneririm.

16 512 zor o zaman Windows'a yönelebilirim. Huawei gibi başka bir model önerir misiniz?

Huawei gibi başka bir model önerir misiniz?
Yeni Matebook 14 iyi bir ürün onun haricinde Lenovo Thinkpad serisini önerebilirim. Bütçe bir tık yükselirse Thinkpad Z13 alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…