MacBook Air M1 kullanım deneyimlerim

Bende MacBook Air kullanıyorum yakın arkadaşımda ikimizdede masaüstünde mouse kasma sorunu var sizde var mı?

Mouse kasma sorunu değil lakin bende şöyle tuhaf bir sorun vardı, ekran koruyucu açıkken eğer bilgisayarın kendi kendine uyumasına izin verirsem uyandırdığımda mouse kendini sol alt köşeye kitliyor ve yerinden oynatmaya çalışınca ya oynamıyor ya da biraz hareket edip hemen geri yerine kitleniyordu. Ekran koruyucusunu kapatmayı deneyebilirsiniz.

Pil sorunu: En şikayet ettiğim şey pil sorunu son 2-3 gündür oyun oynamaya başladığımdan günde 3 4 kez pile takmak zorunda kalıyorum bu da bazen can sıkıcı olabiliyor onun dışında normal Chrome'da falan takılırken çok pil harcamıyor.

Pilde 6-7 el LoL attığımı bilirim her biri minimum 30dk olmak üzere ki bu değer Windows laptoplarda aşırı zor erişebileceğiniz bir değer. Eğer zorunda değilseniz pilde oyun oynamayın bence.
 
8 GB RAM'li modeli mi kullanıyorsunuz? Eğer 8 kullanıyorsanız RAM konusu hakkında deneyimlerinizi yazabilir misiniz (sıkıntı çıkarıyor mu vs)
Bu ne için kullanacağınıza bağlı olarak değişir mesela normal kullanımda ya da 2.03 tane ağır uygulama kullanırken sıkıntı olmaz ama mesela ben aynı anda hem windows hem macOS hem de oyun oynarken RAM yetmiyor keşke 16 olsaydı diyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı