MacBook Air M1 pil döngüsü 1 haftada %3 düştü

feyza1122332

Zeptopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, bilgisayarım 4 yıllık MacBook Air M1 pil döngüsü %92ye düştü. Oysaki bir hafta önce %95Ti. Devir sayısı 124. desteğe bağlandım ama hiçbir şey söylemediler. Fikri olan var mı?

4 yıllık bir pil için normal duruyor.

Herkese merhaba, bilgisayarım 4 yıllık MacBook Air M1 pil döngüsü %92ye düştü. Oysaki bir hafta önce %95Ti. Devir sayısı 124. desteğe bağlandım ama hiçbir şey söylemediler. Fikri olan var mı?

Hocam MacBook ve IPhone'larda pil sağlığı bu şekilde uzun bir süre stabilitesini koruduktan sonra birden düşme yapabilmektedir. 4 yıldır kullanıyorsanız çok iyi dayanmış. Benimki daha 2 yılını doldurmadan 80 olmuştu 2 yıl önce.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok az kullandım. Maalesef benimkinden çok çok daha iyi olanlar var. Genel olarak %40 ve %80 kuralına uydum.

%92'ye düştü sonra %93'e terkar yükseldi. Şimdi tekrar düşmüş. Yazılım guncellemesi yapmalı mıyım? Hiç yapmadım Big Sur'da duruyor.

Son düzenleme:
Çok az kullandım. Maalesef benimkinden çok çok daha iyi olanlar var. Genel olarak %40 ve %80 kuralına uydum.

%92'ye düştü sonra %93'e terkar yükseldi. Şimdi tekrar düşmüş. Yazılım guncellemesi yapmalı mıyım? Hiç yapmadım Big Sur'da duruyor.

Kesinlikle guncellemenizi öneririm.

Yeni konular

Geri
Yukarı