İnceleme MacBook Air M1

Bende 1 hafta oldu MacBook Pro 2012 13 inç aldım. Ventura yükselttim 256 GB SSD ekledim 16 GB da RAM çatır çatır çalışıyor.

Bende 1 hafta oldu MacBook Pro 2012 13 inç aldım. Ventura yükselttim 256 GB SSD ekledim 16 GB da RAM çatır çatır çalışıyor.

Eski MacBook'lar bile ağır iş yapmıyorsanız günlük kullanımda çok rahat cihazlar, Ventura zaten güncel, eskiliğide çok hissedilmez. Güzel tercih olmuş.

Bu macbookta hazırladığım office dosyaları windows bir bilgisayarda bozulma vs. olmadan sorunsuz bir şekilde açılır mı?

Bu MacBook'ta hazırladığım Office dosyaları Windows bir bilgisayarda bozulma vs. olmadan sorunsuz bir şekilde açılır mı?

Evet açılıyor, son sürüm Office kullanıyorum Windows ve MacOS'ta sorun olmuyor.

Bu MacBook'ta hazırladığım Office dosyaları Windows bir bilgisayarda bozulma vs. olmadan sorunsuz bir şekilde açılır mı?

Docx, PDF gibi evrensel uzantılarla kaydedersen evet açılır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel inceleme elinize sağlık, 256 GB depolama yeterli midir? Daha yüksek depolama gerekir mi acaba?

Amacınıze göre değişir, benim çok ihtiyacım yoktu ve gereksiz fiyatlara yükseliyordu, tercih etmedim. Depolama işini önceki sayfalarda vardı, @Dutchman bir öneride bulunmuştu, o şekilde yapabilirsin.

Bütçe 512 almaya zorlanıyorsa iCloud ile açığı kapatırsın.
Bütçe 1TB MacBook almaya bile yetiyor ama uzun süre kullanacağımı pek sanmıyorum ve aklımda ki soru şu, IOS işletim sisteminde depolamanın Windows işletim sistemine göre çok daha optimizasyonlu olduğu doğru mu? Günlük kullanımlarda veya başka kullanımlarda Windows işletim sistemine göre daha yavaş dolduğunu duymuştum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…