MacBook Air M3 alınır mı?

• Konuyu başlatan Lol
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 212

Lol

Megapat
Selamlar, şu an halihazırda 3.5 yıllık bir Gaming laptopum var ama çok fazla dışarı götürüp kullanmıyorum. Daha önce hiç MacBook kullanmadım, şu anki laptopuma ek olarak bir MacBook Air M3 alsam mı diye düşünüyorum. Halihazırda şu anda bir işim var, bu laptopu daha çok keyif için kullanabilirim ya da iş sonrası boş zamanlarımda kodlama vb. işlerde kendimi geliştirebilir miyim diye düşünüyorum. Sizce laptopum varken bir de bunu almak gerekli olur mu? Eğer alırsam kendimi kişisel gelişim açısından da motive edebilir miyim acaba diye düşünüyorum, şu anda remote olarak evden çalışıyorum o yüzden belki bana dışarıda daha çok vakit geçirme, dışarıda çalışma alışkanlığı da kazandırabilir mi diye düşünüyorum. Ne dersiniz? Yoksa parayı daha farklı bir şeylere mi harcamalıyım? Alırsam 6 ya da 9 taksit peşin fiyatına alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kodlama olarak alacak sanız alınabilir ama oyun açısında çok büyük bir beklentiniz olmasın ama edit vs. yaparken yardımcı olur.

Selamlar, şu an halihazırda 3.5 yıllık bir Gaming laptopum var ama çok fazla dışarı götürüp kullanmıyorum. Daha önce hiç MacBook kullanmadım, şu anki laptopuma ek olarak bir MacBook Air M3 alsam mı diye düşünüyorum. Halihazırda şu anda bir işim var, bu laptopu daha çok keyif için kullanabilirim ya da iş sonrası boş zamanlarımda kodlama vb. işlerde kendimi geliştirebilir miyim diye düşünüyorum. Sizce laptopum varken bir de bunu almak gerekli olur mu? Eğer alırsam kendimi kişisel gelişim açısından da motive edebilir miyim acaba diye düşünüyorum, şu anda remote olarak evden çalışıyorum o yüzden belki bana dışarıda daha çok vakit geçirme, dışarıda çalışma alışkanlığı da kazandırabilir mi diye düşünüyorum. Ne dersiniz? Yoksa parayı daha farklı bir şeylere mi harcamalıyım? Alırsam 6 ya da 9 taksit peşin fiyatına alacağım.

Kullandığın telefon iPhone ise ve işlerini IPhone'den yapıyorsan işini bayağı kolaylaştırır Mac.

Eger gaming laptopunu tasimak istemiyorsan ve masaustu makine gibi kullaniyorsan, tasimak icin bi macbook alinabilir. Kodlama icin alacaksan, ve tasimayi planlamiyorsan anlamsiz bir harcama olur. Var zaten elinde aktif olarak bunu yapabilecegin bir cihaz. Pili iyi oldugu icin kablo derdi olmadan gunde 7-10 saat arasi kullanabiliyorsun.

Bence gayet mantıklı hocam, ben MacBook Pro M4 ile çok rahat ağır yazılımlarla local server vs 1 günü az kullanırsam 2-3 günü çıkarıyorum şarj konusunda mükemmel, güç olarak air m1, pro m2 pro da kullandım ve şunu diyebilirim ki m3 size fazlasıyla yeter ama air m3 yerine pro m2 pro yu tercih ederdim Macbooklarda pro gerçekten performansı, şarjı kalitesi olarak fark edilebiliyor.

Kodlama olarak alacak sanız alınabilir ama oyun açısında çok büyük bir beklentiniz olmasın ama edit vs. yaparken yardımcı olur.
Oyun oynamayı düşünmüyorum sadece keyif için ya da yazılım vb. işler için kullanmayı düşünüyorum.

Tek tereddüt ettiğim konu şu an gaming bir laptopum varken hayatıma ekstra Macbook ne katabilir o konuda emin olamıyorum, daha önce mac kullanmadım dediğim gibi

Yeni konular

Geri
Yukarı