7 706111 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6.020 Makaleler 1 Çözümler 29 14 Ekim 2024 #1 MacBook Air M3'ün için replika DS4 kolu almak isterim. https://www.hepsiburada.com/sony-ps4-ve-pc-icin-dualshock-v2-yeni-nesil-oyun-kolu-1-kalite-p-HBCV00001WIUUY?magaza=teknolojiksepet&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.51.3 Uyumlu olur mu? Bluetooth bağlantısı varmış, olur gibime geliyor ama sizlere danışayım dedim. Normal bilgisayarda da kablo dışında Bluetooth ile mi bağlanıyor?
MacBook Air M3'ün için replika DS4 kolu almak isterim. https://www.hepsiburada.com/sony-ps4-ve-pc-icin-dualshock-v2-yeni-nesil-oyun-kolu-1-kalite-p-HBCV00001WIUUY?magaza=teknolojiksepet&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.51.3 Uyumlu olur mu? Bluetooth bağlantısı varmış, olur gibime geliyor ama sizlere danışayım dedim. Normal bilgisayarda da kablo dışında Bluetooth ile mi bağlanıyor?
The Notorious Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 3.308 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #2 Bluetooth ile bağla işte. Hemde normal bilgisayarda da varsa bluetooth ile yoksa kablo ile bağlanır.
7 706111 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6.020 Makaleler 1 Çözümler 29 14 Ekim 2024 #3 The Notorious dedi: Bluetooth ile bağla işte. Hemde normal bilgisayarda da varsa bluetooth ile yoksa kablo ile bağlanır. Genişletmek için tıkla... Tamamdır ama çalışır mı oyunlarda? Özellikle emülatör oyunlarında. Onları oynuyor ben hep.
The Notorious dedi: Bluetooth ile bağla işte. Hemde normal bilgisayarda da varsa bluetooth ile yoksa kablo ile bağlanır. Genişletmek için tıkla... Tamamdır ama çalışır mı oyunlarda? Özellikle emülatör oyunlarında. Onları oynuyor ben hep.
The Notorious Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 3.308 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #4 706111 dedi: Tamamdır ama çalışır mı oyunlarda? Özellikle emülatör oyunlarında. Onları oynuyor ben hep. Genişletmek için tıkla... Hocam çalışır heralde. Sonuçta Macbook dediğiniz şey çok bambaşka bir şey değil ki sadece işletim sistemi MacOS olan bi laptop.
706111 dedi: Tamamdır ama çalışır mı oyunlarda? Özellikle emülatör oyunlarında. Onları oynuyor ben hep. Genişletmek için tıkla... Hocam çalışır heralde. Sonuçta Macbook dediğiniz şey çok bambaşka bir şey değil ki sadece işletim sistemi MacOS olan bi laptop.
7 706111 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6.020 Makaleler 1 Çözümler 29 14 Ekim 2024 #5 The Notorious dedi: Hocam çalışır heralde. Sonuçta Macbook dediğiniz şey çok bambaşka bir şey değil ki sadece işletim sistemi MacOS olan bi laptop. Genişletmek için tıkla... Hocam tamam ama mesela sürücü olayları olur. Ondan tanır mı yani. Ondan sordum. Çünkü Windows'ta sürücü yüklüyordı. SCP Driver.
The Notorious dedi: Hocam çalışır heralde. Sonuçta Macbook dediğiniz şey çok bambaşka bir şey değil ki sadece işletim sistemi MacOS olan bi laptop. Genişletmek için tıkla... Hocam tamam ama mesela sürücü olayları olur. Ondan tanır mı yani. Ondan sordum. Çünkü Windows'ta sürücü yüklüyordı. SCP Driver.
The Notorious Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 3.308 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2024 #6 706111 dedi: Hocam tamam ama mesela sürücü olayları olur. Ondan tanır mı yani. Ondan sordum. Çünkü Windows'ta sürücü yüklüyordı. SCP Driver. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam videoda DualSense çalışıyor. O çalışıyorsa DualShock4 de çalışır diye düşünüyorum.
706111 dedi: Hocam tamam ama mesela sürücü olayları olur. Ondan tanır mı yani. Ondan sordum. Çünkü Windows'ta sürücü yüklüyordı. SCP Driver. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam videoda DualSense çalışıyor. O çalışıyorsa DualShock4 de çalışır diye düşünüyorum.
7 706111 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6.020 Makaleler 1 Çözümler 29 15 Ekim 2024 #7 @The Notorious hocam, peki DS3 kolu olur mu? Aslında ucuz bir şey arıyorum. Eski, emülatör oyunlarını oynuyacağım hep.
@The Notorious hocam, peki DS3 kolu olur mu? Aslında ucuz bir şey arıyorum. Eski, emülatör oyunlarını oynuyacağım hep.