MacBook Air M4 vs Diğer Laptoplar

Değerli yorumlarınız için teşekkürler.
Windows camiasından hiç öneri gelmedi. Bu gidişle aldıracaksınız bana

M4 Air birkaç ay önce aldım bende ders, dizi-film için iyi oluyor. Mac kadar şarjı uzun süre götürecek Windows var mı emin değilim. Tavsiye ederim.

IdeaPad 4-5 saat diye hatırlıyorum muhtemelen ASUS da ona yakındır.
Yok o zaman arkadaş macbook air alsın 18-20 saatlerde ömrü. SPSS ve ya program kullanmıyorsam ben 3-4 günde bir şarja takıyorum çünkü.

Yok o zaman arkadaş macbook air alsın 18-20 saatlerde ömrü. SPSS ve ya program kullanmıyorsam ben 3-4 günde bir şarja takıyorum çünkü.
Batarya ömrüne çok dikkat etmek gerekiyor mu ? Yani döngü artmasın diye pilde kullanmak gibi bir alışkanlık?

Batarya ömrüne çok dikkat etmek gerekiyor mu? Yani döngü artmasın diye pilde kullanmak gibi bir alışkanlık?

Hocam pile dikkat edin ama dayanıklı bir cihaz zaten Macbook sizi yıllarca götürecektir. Alacağınız Windows PC'ler Macbook kadar dayanıklı olmaz.

Batarya ömrüne çok dikkat etmek gerekiyor mu ? Yani döngü artmasın diye pilde kullanmak gibi bir alışkanlık?
Eğer dışarıda priz arayacaksam neden MacBook aldım? Evde prize takılı kullanıyorum ama asıl senaryom dışarıda kullanım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…