MacBook Air mi MacBook Pro mu?

JavaScript geliştiricisisiniz ve gerek kullandığınız uygulamalar, gerek de geliştirdiğiniz uygulamalar sebebiyle ben MacBook Pro modelini öneriyorum.
 
bu tamamen maddiyata bağlı bir olay. paran varsa düşünmeden pro al. 5 6 sene götürür. teknoloji aşırı hızlı büyüdüğü için daha uzun götürmesi zor olur
 
Teşekkürler tavsiyeniz için fakat ben Apple Silicon işlemcili macBook modellerini beklemeye karar kıldım. Fiyatların biraz inmesini bekliyorum, kendi işlemcilerini üreteceklerinden dolayı.

Teşekkür ederim tavsiyeniz için.

Büyük ihtimal bende VS Studio kullanacağım Otomasyon bölümünde fakat ben biliyordum macBooklarda fan ayarının yapıldığını. Teşekkürler tavsiyeniz için.
Bende beklemeyi düşünüyordum. Hem kur artışı hem yeni işemci daha yüksek fiyat (tahminim) ve zaman( tamamen adapte olması yaklaşık 2 sene olacağı söyleniyor) fikrimi değiştirdi . Bu yüzden ben şimdi almaya karar verdim . Kafanıda karıştırmak istemem ama bunu da bir düşün. Birde ilk air çıkacak diye biliyorum sonra pro tabi sürpriz de olabilir . Kolay gelsin sana başarılar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı