MacBook Air vs MacBook Pro

Hintman

Centipat
Katılım
1 Ekim 2020
Mesajlar
37
İşin içinden çıkamadım. 8 GB RAM 256 GB bir MacBook Pro mi yoksa 16 GB RAM 512 GB hafızalı bir MacBook Pro mu daha iyi performans gösterir? Fiyatlar aynı fakat işin içinden çıkamadım. Bilgisayarı en fazla arada LoL oynamak. Kripto grafiklerine bakmak. Öğrenme aşamasında kod yazmak, oyun geliştirmek için alacağım hangisini almalıyım?
 
Tabi ki de 16 GB RAM, 512 GB hafızalı olan daha iyi olur. Aynı fiyat ise daha iyi olanı almanızı tavsiye ederim.
 
16GB ram almanız daha iyi olur. Yazılım ve oyun geliştirmekte kullanacağınız uygulamaları, daha stabil çalıştırır.
 
16GB ve 512GB olan model her türlü daha avantajlı. Eğer yeni çıkmış Macbook Pro'ları bahsetmiyorsanız; diğerlerinin Air ile arasında çok fark yok. Bu özellikleri olan bir Air alırsanız; Pro'ya göre daha işinize yarayacaktır.
 
16 GB ve 512 GB olan model her türlü daha avantajlı. Eğer yeni çıkmış MacBook Pro'ları bahsetmiyorsanız; diğerlerinin Air ile arasında çok fark yok. Bu özellikleri olan bir Air alırsanız; Pro'ya göre daha işinize yarayacaktır.

2020 model Pro'lar ve biliyorsunuz onlarda fan var ve bunlar müthiş çalışıyor emin misiniz her türlü avantajlı olduğuna.
 
2020 model Pro'lar ve biliyorsunuz onlarda fan var ve bunlar müthiş çalışıyor emin misiniz her türlü avantajlı olduğuna?
Fan size şu anlık istediğiniz şeylerde avantaj sağlamaz. Eğer montaj vb. işlerle uğraşıp uzun süre çipe yük bindirecek bir işlem yapsaydınız; fan o zaman işinize iyi bir şekilde yarardı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı