Moneymoon
Hectopat
- Makaleler
- 3
Daha fazla
Bir başka cihazdan USB'ye yazdırma işlemini başlattım, başka bir cihaz olduğu için OC EFI'ı yazdıramıyorum ancak USB'yi sıfırlamadan önce yedeklemesini aldım. İşlem sonucunu size haber edeceğim.
@claus videodaki adımları birebir takip ettim ancak yine aynı yerde aynı hatayla karşılaştım, USB belleği değiştirdim çözer mi diye ancak bir yardımı dokunmadı.
Bügün içerisine bir dipnot daha ekleyeceğim, önyükleme sorununu çözdüm sonrasında önyükledim ancak GPU Acceleration'ı aktive etmek istediğimde kurarken sırasıyla SIP ve Library Validation hataları aldım, SIP'yi devre dışı bırakınca sorun olmadı ancak Library Validation'ı devre dışı bıraktığım anda sistem başka Panic'ler vererek önyüklemedi ve bende lanet ederek bıraktım ek olarak bir yazdırma hatasından dolayı da kullandığım Cruzer Blade diski de bozulduğu için anca Internet Recovery'yle High Sierra'ya dönebildim. Eğer bu cihaza kurulum denemek isteyen kişiler olurlarsa OCLP'nin 0.4.1 sürümünü kullanırlarsa önlükleyebilirler kendi tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim, her nedense 0.6.0/1/2/3 hiçbirisi MacOS 11, 12 ve 13'ü önyüklemediler.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: