MacBook için 4000-7000 TL'ye monitör tavsiyesi

Bütçe
4000-7000
O halde sen ne anlatıyorsun? İki gram bilginiz ve aklınızla yanlış bildiğiniz şeyleri diretiyorsunuz. Dalga mı geçiyorsunuz?

Size kaç para veriyorlarsa söyleyin iki katını vereceğim. Çapınızı genişletin.

Gerek yok derken fazladan paraya gerek yok dedim az beklerseniz sürekli mesaj gelmzese atacağım laptopu.

Gerek yok derken fazladan paraya gerek yok dedim az beklerseniz sürekli mesaj gelmzese atacağım laptopu.

Acer Nitro 5 AN515-58 NH.QFSEY.002 Intel Core i7 12700H 15.6 kalan 3K'yı da harçlık yaparsın ;)

Son düzenleme:

Acer Nitro 5 AN515-58 NH.QFSEY.002 Intel Core i7 12700H 15.6 kalan 3K'yı da harçlık yaparsın ;)

Serinlik, kat kat daha uzun batarya süresi, tamamen alüminyum kasa, kat kat kaliteli Miniled 4K 120Hz 1600 nit ekran ve yazılımcılık imkanlarına ne oldu?

Anlamayacaksın değil mi? Ama taktire şayan, yarım saat iyi araştırdın, zaman kazanmak içinde yukarıya “hızlı hızlı mesaj atmazsanız laptopu atacağım” diye bahanede yazdın, helal olsun.

Ama sadece bu uğraşında emek var 🙂

Daha fazla beni meşgul etme, oyununu oynamaya devam et.

Serinlik, kat kat daha uzun batarya süresi, tamamen alüminyum kasa, kat kat kaliteli miniled 4K 120Hz 1600 nit ekran ve yazılımcılık imkanlarına ne oldu?

Anlamayacaksın değil mi? Ama taktire şayan, yarım saat iyi araştırdın, zaman kazanmak içinde yukarıya “hızlı hızlı mesaj atmazsanız laptopu atacağım” diye bahanede yazdın, helal olsun.

Ama sadece bu uğraşında emek var 🙂

Daha fazla beni meşgul etme, oyununu oynamaya devam et.

Senin dediğin gibi rendera önem verdim ve evet değerli zamanımdan senin yüzünden kaybetmiyiceğim ancak ben o kadar oyun oynayan birisi değilim bunu da söylemiş oluyim o minik beyninin içinde neler düşündüğün umurumda değil benim düşünceme saygı duymak zorundansın yazdığın şeylere önem verilen bir şey isteseydin onlara da önem verirdim.

Gülen emoji atmaktan başka bir vasfın yok ve hiçbir zaman bu dünyaya bir yararın olmayacak kendini çok yukarlarda görüyosun senin gibilerini çok gördüm.

Senin dediğin gibi rendera önem verdim ve evet değerli zamanımdan senin yüzünden kaybetmiyiceğim ancak ben o kadar oyun oynayan birisi değilim bunu da söylemiş oluyim o minik beyninin içinde neler düşündüğün umurumda değil benim düşünceme saygı duymak zorundansın yazdığın şeylere önem verilen bir şey isteseydin onlara da önem verirdim.

Renderda ekran önemlidir. Dediğim gibi oyununu oynamaya devam et.

Ha ayrıca senin gibi birisine saygı göstererek saygıyı değersizleştirmek istemem, biraz zor olacak ama hayatta başarılar😉

Renderda ekran önemlidir. Dediğim gibi oyununu oynamaya devam et.

Ha ayrıca senin gibi birisine saygı göstererek saygıyı değersizleştirmek istemem, biraz zor olacak ama hayatta başarılar😉

Oyun oynamam genellikle kodlama çalışırım şimdi senin yüzünden 3uyarımı almamak için burada konuşmamı sonlandırıyorum command panele color a 010101010100101 yazıpda gelip bana yazılımcıyım deme burada.

Oyun oynamam genellikle kodlama çalışırım şimdi senin yüzünden 3uyarımı almamak için burada konuşmamı sonlandırıyorum command panele color a 010101010100101 yazıpda gelip bana yazılımcıyım deme burada.

Ben yazılımcı olduğumu belirtmedim, yaşın 13 malum, hayal kurma yaşların. Görmezden geleceğim bu seferlik 🙂

Ben yazılımcı olduğumu belirtmedim, yaşın 13 malum, hayal kurma yaşların. Görmezden geleceğim bu seferlik 🙂
Çoluk çocuk boşver. Girdim biraz yorumlarını inceledim belli ediyor kendini. Technopat Sosyal yaş sınırı 16 olmalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı