MacBook M1 16 GB alınır mı?

Oguz7144

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
MacBook M1 16 GB versiyonu canlı dersler ve çalışmak için alıyorum. Evden uzak olacagım için arada indie oyunlar da oynamak istiyorum (Hades 2- forstpunk 2 - mageseeker- divinity 1-2 vb) merak ettğim şey 16 RAM versiyonu oyunlar da bir performans artışı sağlıyor mu? Buna dair 1 tane bile video bulamadım hepsi 3 yıl önce 8 GB versiyon ile çekilmiş. Site üzerinden vs testlerine bakabileceğim bir yer var mı?

MacBook M1 16 GB versiyonu canlı dersler ve çalışmak için alıyorum. Evden uzak olacagım için arada indie oyunlar da oynamak istiyorum (Hades 2- forstpunk 2 - Mageseeker- divinity 1-2 vb) merak ettğim şey 16 RAM versiyonu oyunlar da bir performans artışı sağlıyor mu? Buna dair 1 tane bile video bulamadım hepsi 3 yıl önce 8 GB versiyon ile çekilmiş. Site üzerinden vs testlerine bakabileceğim bir yer var mı?

8 GB versiyonu bazen yetersiz kalabiliyor aşırı bir fiyat farkı yoksa 16 GB daha iyi tercihtir.

M1 devri geçti sayılır alınabilir fakat mesela adobe uygulamalarında bi tık zorlanır ve 8 gb eğer güçlü uygulamalar açmak istiyorsan m1 tercih edilmemeli.

M1 devri geçti sayılır alınabilir fakat mesela Adobe uygulamalarında bir tık zorlanır ve 8 GB eğer güçlü uygulamalar açmak istiyorsan M1 tercih edilmemeli.

Güçlü programlar ile işim yok hocam. Pil ömrü ve fansız olması nedeniyle alıyorum. Oyun oynatabilmesi de bir diğer tercih sebebi.

M1 ile çoğu oyunu oynarsın ama 8gb ram olması sorun ama onun dışında sorun olmaz.

Önerim 16 gb almandan yana

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı