MacBook neden bu kadar popüler?

ShadeX

Decapat
Daha fazla  
Dell Latitude 3420 modeli ve MacBook arasında kaldım. Sadece dersler için kullanacağım ama MacBook'un neden bu kadar abartıldığını anlamadım birisi bana farklarını ve MacBook'un artılarını açıklayabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dell Latitude 3420 modeli ve MacBook arasında kaldım. Sadece dersler için kullanacağım ama MacBook'un neden bu kadar abartıldığını anlamadım birisi bana farklarını ve MacBook'un artılarını açıklayabilir mi?

Hocam laptoptan oyun oynanmaz o yüzden insanlar MacBook hem arayüzü olsun hem bazı kampanyalar ile uyguna gelmesi olsun tercih ediyor ancak yurt dışında Türkiye'de maalesef her türlü pahalı oluyor. Eklemeyi unutmuşum derslerde kullanılan programlarda daha iyi performansı verdiği söyleniyor.

Batarya süresi, bir şekilde kaliteli görünüyor olması, teknik servis memnuniyeti, ekosistem oluşturma isteği, sessiz çalışması. Abartıldığı kadar bir olayı var mı dersen tabi ki yok.

Bence, tasarım ve tek elle açma dışında bir avantajı yok; tamamen popüler kültürün etkisiyle şekillenmiş bir marka.

Hocam MacBook kullanmadiginiz cok belli, Bataryasi ve prize bagli olmadan verebildigi video edit islemlerindeki gucu inanilmaz iyi ve prizde olmadan tam gucte bile cok uzun sureler dayanabiliyor laptop.

Yani şimdi hangi MacBook'u ne ile karşılaştırdigina bağlı, genellikle güncel olarak çok güçlü işlemci ve aynı zamanda inanılmaz pil süresi için tercih ediliyor. Zaten hafiflik premium hissiyatı falan hep olan bir şey.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam MacBook kullanmadiginiz cok belli, Bataryasi ve prize bagli olmadan verebildigi video edit islemlerindeki gucu inanilmaz iyi ve prizde olmadan tam gucte bile cok uzun sureler dayanabiliyor laptop.
Hocam o kadar para veriyorsunuz, işlemcisi ve bataryası bir zahmet iyi olsun değil mi? Ayrıca normal laptop (Macbook ile yakın özellikte) ile Macbook arasında devasa fiyat farkı var.
Buna var ya bir yerimle güldüm derdim de forumdayız. Senin paran yetmediği için böyle düşünüyor olabilir misin?
Hayır, ayrıca param var.

MacBook'un hafif ve taşınabilir olması işlemcisinin verimli olması sayesinde de çok uzun süre ekran süresi vermesi onun haricinde işletim sistemi ve ekosistem artıları var. Bunları geçtim ekranı hoparlörleri mikrofonu Wi-Fi ve Bluetooth gibi özellikleri diğer laptoplara göre çok daha iyi.

Hocam o kadar para veriyorsunuz, işlemcisi ve bataryası bir zahmet iyi olsun değil mi? Ayrıca normal laptop (Macbook ile yakın özellikte) ile Macbook arasında devasa fiyat farkı var.

Hayır, ayrıca param var.
İşlemci ve bataryası iyi olduğu için pahalı zaten. Anlamadığın çok belli olduğu için detaya girmiyorum ama işlemcinin güç tüketimi ve serin çalışabilmesi ekstra batarya ömrü sağlayabiliyor.

Birde mavi ekran hataları yok mesela bu bile bi sebep.

Yeni konular

Geri
Yukarı