MacBook Pro 2012 A1278 laptoptan ses gelmiyor

Yukarıdaki arkadaş driverdan bahsetti öyle bir şey var mı?

Ses aygıtı direk bilgisayarda görünmüyor yani algılamıyor doğru anladıysam. Eğer öyle ise driver ile alakası yok.

Aynen direk görünmüyor dahili hoparlörü görmüyor.

Kulaklık girişini devre dışı bırakabilir miyim?

Sorunun kulaklık girişi ile alakası yoktur. Kulaklık girişi anakarta doğrudan bağlantılı o yüzden biraz zor yazılımsal olarak da sanmıyorum olacağını.

Sorunun kulaklık girişi ile alakası yoktur. Kulaklık girişi anakarta doğrudan bağlantılı o yüzden biraz zor yazılımsal olarak da sanmıyorum olacağını.
Sorunu çözdüm şöyleki kulaklık yerinin üst tarafına elimde bastırdığımda dahili hoparlör devreye giriyor

Sorunu çözdüm şöyleki kulaklık yerinin üst tarafına elimde bastırdığımda dahili hoparlör devreye giriyor
Kulaklık yerinde boşluk oluşuyor galiba kapağı vidalayip deneyeceğim

Sorunu çözdüm şöyleki kulaklık yerinin üst tarafına elimde bastırdığımda dahili hoparlör devreye giriyor.

Biraz saçma bir çözüm olmuş. Sorunu çözdüğüne sevindim.

Son düzenleme:
Merhaba kolay gelsin. Elimde MacBook Pro 2012 A1278 model laptop var. Geldiğinde içinde Windows yüklüydü yeni bir SSD alıp içine Mac yükledim fakat ses konusunda sıkıntı yaşıyorum hiçbir şekilde bilgisayardan ses alamıyorum ses tuşuna bastığımda hata simgesine benzer bir işaret çıkıyor bu konuda yardımcı olabilecek biri var mı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

bu videoyu izleyerek sorundan kurtulabılırsınız ben denedim oluyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı