MacBook Pro 2018'e Big Sur yükleyememek

mehmet dogan

Kilopat
Katılım
6 Şubat 2015
Mesajlar
88
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar.
Aşağıdaki linkte bulunan cihaza sahibim.
( MacBook Pro (15 inç, 2018) - Teknik Özellikler ) cihaz Amerika'dan hediye olarak geldi.
Cihazım Boot ekranında reset atmaya başladı ve masaüstü gelmiyor. Bende Big Sur yükleyerek sıfırdan kurulum yapmak istedim. Technopat Big Sur yükleme rehberindeki tüm adımları yaptım. USB'yi PC'ye bağladım ve önyükleme menüsünü açmak için command tuşuna basarak cihazı açtım. USB'ye yazdığım Big Sur imajıni cihaz gördü. İnstall dedikten sonra PC yeniden reset atmaya başladı ve disk sıfırlama ve kurulum yapılacak olan o ekran gelmedi. Ne yapacağımı bilemiyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu yaptım. Yaklaşık 10 dk. İnternet üzerinden bir şeyler indiriyor. İndirme işlemi bitince kapanıyor cihaz. Açılınca yeniden reset atmaya başlıyor.

NVRAM'i sıfırlayın​

Mac'inizi kapatıp tekrar açın ve hemen şu dört tuşu birlikte basılı tutun: Option, Komut, P ve R. Tuşları yaklaşık 20 saniye sonra serbest bırakın. Bu işlem bellekten kullanıcı ayarlarını siler ve değiştirilmiş olabilecek bazı güvenlik özelliklerini geri yükler. NVRAM RESETLEYİN ve tekar deneyin.
 

NVRAM'i sıfırlayın​

Mac'inizi kapatıp tekrar açın ve hemen şu dört tuşu birlikte basılı tutun: Option, komut, p ve r. Tuşları yaklaşık 20 saniye sonra serbest bırakın. Bu işlem bellekten kullanıcı ayarlarını siler ve değiştirilmiş olabilecek bazı güvenlik özelliklerini geri yükler. NVRAM resetleyin ve tekar deneyin.

Bunu da yaptım. Apple resmi sitesinde yazan çözümlerin hemen hepsini denedim. Ama şu reset işine bir çözüm bulamadım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı