Merhaba MacBook Pro (16 inç, 2019) sahibiyim.
Logitech MX Master 3S for Mac mouse satın aldım fakat mouse'ta scroll yaparken donma oluyor yani scroll donarak aşağı veya yukarı gezinmemi sağlıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim, benzer sorun yaşayan farklı kişiler oldu mu? Şöyle ki aynı sayfada trackpad kullandığım zaman donma olmuyor, mouse scroll'u ile kaydırma yaptığım zaman donma oluyor. Akıcı bir şekilde değil sanki bilgisayar kasıyormuş gibi bir durum söz konusu.
Switch between Spaces, use Windows-style Back and Forward, and more - right from your mouse. Also features a refined Smooth-Scrolling algorithm that strikes a perfect balance between fluidity and control.
mousefix.org
İndirin, kurun, izinleri verin, problem çözülmezse geri bildirim verin.
Switch between Spaces, use Windows-style Back and Forward, and more - right from your mouse. Also features a refined Smooth-Scrolling algorithm that strikes a perfect balance between fluidity and control.
mousefix.org
İndirin, kurun, izinleri verin, problem çözülmezse geri bildirim verin.
Merhaba çok teşekkür ederim bu uygulama ile çözemedim fakat verdiğiniz fikir sayesinde alternatif bir uygulama ile sorunu çözebildim, sanıyorum ki kullandığım mouse driver'ının önüne geçemedi bu program.
Şu an sorunumu çözen programın ismi: Smoothscroll
Merhaba çok teşekkür ederim bu uygulama ile çözemedim fakat verdiğiniz fikir sayesinde alternatif bir uygulama ile sorunu çözebildim, sanıyorum ki kullandığım mouse driver'ının önüne geçemedi bu program.
Şu an sorunumu çözen programın ismi: Smoothscroll