Bakacağım buna da eve geçince. Çok sağol.Windows kısmından tam emin değilim. Tak çalıştır şeklinde olacağını sanmıyorum.
Buna bir göz atarsınız.
MacOS için kullanmayacağım eGPU’yu ama. Windows tarafında kullanacağım sadece. Yine de High Sierra’ya düşürmeye gerek olur mu?Madem NVIDIA'da ısrarcısınız hocam. Birincisi High Sierra'ya düşür.
Thunderbolt 2 için değmez bence.Bakacağım buna da eve geçince. Çok sağol.
MacOS için kullanmayacağım eGPU’yu ama. Windows tarafında kullanacağım sadece. Yine de High Sierra’ya düşürmeye gerek olur mu?
Yani şu an fikir aşamasında tabii hala ama öğreneyim ki gerçekten artısı eksisi nedir görebileyimThunderbolt 2 için değmez bence.
Para sıkıntısı yoksa bunu satıp 2020 16 inç versiyonu bekleyin.
Ben alacağım bir süre içerisinde eGPU ama kararsızım biraz.Yani şu an fikir aşamasında tabii hala ama öğreneyim ki gerçekten artısı eksisi nedir görebileyimThunderbolt 3 mü yoksa 2 mi var bu cihazda emin değilim. Tekrar Macbook alacaksam bunu satmayı pek düşünmem açıkçası. Çünkü hala ilk günkü performansı alabiliyorum. Belki oyun amaçlı bir laptop için satarsam satarım. Ama dediğim gibi belki.
Macbook için mi? Valla ben de kaldım arada. Zaten MacOS için değil de Win10 kısmı için kullanacaktım. Hala araştırmalar sürüyor.Ben alacağım bir süre içerisinde eGPU ama kararsızım biraz.
Aynen Macbook için. Masüstünü sattım sayılır. Yurt dışından Razer Core X alıp buradan da ikinci elden temiz bir Vega 56 veya 64 almayı planlıyorum. İlk hedefim Render, Machine Learning gibi şeyler. Sonrası oyun.Macbook için mi? Valla ben de kaldım arada. Zaten MacOS için değil de Win10 kısmı için kullanacaktım. Hala araştırmalar sürüyor.
Aynen Macbook için. Masüstünü sattım sayılır. Yurt dışından Razer Core X alıp buradan da ikinci elden temiz bir Vega 56 veya 64 almayı planlıyorum. İlk hedefim Render, Machine Learning gibi şeyler. Sonrası oyun.Macbook için mi? Valla ben de kaldım arada. Zaten MacOS için değil de Win10 kısmı için kullanacaktım. Hala araştırmalar sürüyor.
Aynen. Alırsam Razer Core X alırım ben de. En pratik ve uyumlu onu gördüm açıkçası. Bir de temiz bir ekran kartı alırım. Kullanırım diye düşünüyorum. i7 4870 HQ ile en az dar veya hiç darboğaz yapmayacak bir model.Yurt dışından Razer Core X alıp
8257U olması lazım kullandığım modelde muhtemelen ama darboğaz kısmı pek umrumda değil almışken iyisini almak istiyorum. Zaten Macbook ekranı yüksek çözünürlüklü.Aynen. Alırsam Razer Core X alırım ben de. En pratik ve uyumlu onu gördüm açıkçası. Bir de temiz bir ekran kartı alırım. Kullanırım diye düşünüyorum. i7 4870 HQ ile en az dar veya hiç darboğaz yapmayacak bir model.