Macbook Pro için eGPU Nasıl Kullanılır?

Madem NVIDIA'da ısrarcısınız hocam. Birincisi High Sierra'ya düşür. Ama ben Type-C olmayan Thunderbolt ile e-GPU yapıp paramı harcamazdım. Monitör alacaksınız başta bu masrafları ekleyince yeni bir bilgisayar alınabilir. MacBook Pro'nuz 2016 sonrası olsaydı çok daha iyi olabilirdi. Bu haliyle fazla bir şey beklemeyin. Aaa oyunları Low medium arası açabilirsiniz. Thunderbolt sürümünün veri kısıtlaması'da var bu işin içinde.

Windows kısmından tam emin değilim. Tak çalıştır şeklinde olacağını sanmıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buna bir göz atarsınız.

Bakacağım buna da eve geçince. Çok sağol.
Madem NVIDIA'da ısrarcısınız hocam. Birincisi High Sierra'ya düşür.
MacOS için kullanmayacağım eGPU’yu ama. Windows tarafında kullanacağım sadece. Yine de High Sierra’ya düşürmeye gerek olur mu?

Bakacağım buna da eve geçince. Çok sağol.

MacOS için kullanmayacağım eGPU’yu ama. Windows tarafında kullanacağım sadece. Yine de High Sierra’ya düşürmeye gerek olur mu?
Thunderbolt 2 için değmez bence.
Para sıkıntısı yoksa bunu satıp 2020 16 inç versiyonu bekleyin.

Thunderbolt 2 için değmez bence.
Para sıkıntısı yoksa bunu satıp 2020 16 inç versiyonu bekleyin.
Yani şu an fikir aşamasında tabii hala ama öğreneyim ki gerçekten artısı eksisi nedir görebileyim:) Thunderbolt 3 mü yoksa 2 mi var bu cihazda emin değilim. Tekrar Macbook alacaksam bunu satmayı pek düşünmem açıkçası. Çünkü hala ilk günkü performansı alabiliyorum. Belki oyun amaçlı bir laptop için satarsam satarım. Ama dediğim gibi belki.

Yani şu an fikir aşamasında tabii hala ama öğreneyim ki gerçekten artısı eksisi nedir görebileyim:) Thunderbolt 3 mü yoksa 2 mi var bu cihazda emin değilim. Tekrar Macbook alacaksam bunu satmayı pek düşünmem açıkçası. Çünkü hala ilk günkü performansı alabiliyorum. Belki oyun amaçlı bir laptop için satarsam satarım. Ama dediğim gibi belki.
Ben alacağım bir süre içerisinde eGPU ama kararsızım biraz.

Ben alacağım bir süre içerisinde eGPU ama kararsızım biraz.
Macbook için mi? Valla ben de kaldım arada. Zaten MacOS için değil de Win10 kısmı için kullanacaktım. Hala araştırmalar sürüyor.

2020 16 inç en az 20 bin lira olur gerek yok girmeyin öyle bir masrafa. Bilgisayar sizi daha götürecek gibi görünüyorsa ucuz Thunderbolt 3 dock alın. Thunderbolt 2 dönüştürücü ile kullanın. Sonrasında Thunderbolt 3 destekli bir Mac alırsanız orda da kullanırsınız.

Macbook için mi? Valla ben de kaldım arada. Zaten MacOS için değil de Win10 kısmı için kullanacaktım. Hala araştırmalar sürüyor.
Aynen Macbook için. Masüstünü sattım sayılır. Yurt dışından Razer Core X alıp buradan da ikinci elden temiz bir Vega 56 veya 64 almayı planlıyorum. İlk hedefim Render, Machine Learning gibi şeyler. Sonrası oyun.
Aynen Macbook için. Masüstünü sattım sayılır. Yurt dışından Razer Core X alıp buradan da ikinci elden temiz bir Vega 56 veya 64 almayı planlıyorum. İlk hedefim Render, Machine Learning gibi şeyler. Sonrası oyun.

Yurt dışından Razer Core X alıp
Aynen. Alırsam Razer Core X alırım ben de. En pratik ve uyumlu onu gördüm açıkçası. Bir de temiz bir ekran kartı alırım. Kullanırım diye düşünüyorum. i7 4870 HQ ile en az dar veya hiç darboğaz yapmayacak bir model.

Aynen. Alırsam Razer Core X alırım ben de. En pratik ve uyumlu onu gördüm açıkçası. Bir de temiz bir ekran kartı alırım. Kullanırım diye düşünüyorum. i7 4870 HQ ile en az dar veya hiç darboğaz yapmayacak bir model.
8257U olması lazım kullandığım modelde muhtemelen ama darboğaz kısmı pek umrumda değil almışken iyisini almak istiyorum. Zaten Macbook ekranı yüksek çözünürlüklü.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı