MacBook Pro M2 16" mi 14" mi?

Rusify

Decapat
Katılım
6 Mayıs 2021
Mesajlar
31
Makaleler
1
Çözümler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MacBook Pro M1 16" 16/512
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Mobil uygulama geliştirici
Yakın zamanda MacBook Pro M2 almak istiyorum, ancak 16 mı 14 inch mi alacağıma karar veremedim. Yazılımla ilgileneceğim evden-ofis, ekstra olarak da kafede oturabilirim. Önerileriniz nedir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
M2 Pro alacağınıza M1 Pro alın. M1 Pro yetiyor da artıyor. Üzerine o kadar vermeye gerek yok. SSD'si de daha hızlı M1 Pro'nun. Base M2 Pro alacağıma yükseltilmiş M1 Pro alırdım ki daha yeni aldım ve Windows'tan geçmiş birisi olarak çok memnunum. M2 Pro'ya o kadar para verilmez. Fiyat farkına değecek bir şey sunmuyor. Gerçi benim M1 Pro bulana kadar canım çıktı, orası ayrı. Bulabilirseniz M1 Pro daha mantıklı bana kalırsa. Alacaksanız da Apple Türkiye garantili olmasına dikkat edin. Resmi olarak satışı olmadığından çoğu distribütör garantili oluyor.
 
Bir mağzaya gidip orada da bakabilirsiniz.

Bugün vatan da deneme fırsatım oldu 13,14 ve 16 Inch'i ama 14 ile 16 inch arasında kaldım. O yüzden de bu başlığı açma gereksiniminde bulundum.
 
16nın tadı başta güzel gelir ama her gün oradan oraya taşıyacağınızı söylüyorsunuz o yüzden 14 daha mantıklı fikrimce.
Fikrin için Teşekkürler.
 
16" ile çalışmak 14" ile çalışmaktan çok daha rahat. Her ikisini de kullanmış biri olarak son iki seferdir tercihimi 16" den yana kullandım. M2 16" bir miktar ağır yalnız bilginiz olsun. Seyahatlerde bilgisayar da taşımak zorunda olduğum için genelde Air' ı yanımda taşıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı