MacBook Pro M3 14" vs MacBook Air M3 13"

668635

Centipat
Genel olarak tasarım, kodlama (VS, Blender, PS, vs.) gibi konular için kullanmak üzere bu iki üründen hangisini önerirsiniz? Mac konusunda pek bir bilgiye sahip değilim. Pro modelinin 8 GB ram olması sıkıntı yaratır mı? Air modelinin 13" olması tasarım uygulamaları için dezavantaj yaratır mı? Ekran boyutu çok mu küçük olur? İki bilgisayarın birbirinden ayrılan avantaj veya dezavantajları nelerdir? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Pro modeli: Apple MacBook Pro 14.2" M3 (8CPU/10GPU) Notebook
Air modeli: Apple MacBook Air 13.6" M3 (MXCV3TU/A) Ultrabook

Son düzenleyen: Moderatör:
MacOS RAM verimli çalışıyor. Yine de sizin tercihiniz ve kullanım şekliniz daha önemli.
Dediğim gibi 3D programlar vs. kullanılacak, iki cihazın işlemcileri tamamen aynı olduğu için Air modelinin ram konusunda daha üstün olması beni çekiyor ama Pro'nun daha üstün yönleri de vardır muhakkak. O yüzden bilemedim. Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.

Dediğim gibi 3D programlar vs. kullanılacak, iki cihazın işlemcileri tamamen aynı olduğu için Air modelinin ram konusunda daha üstün olması beni çekiyor ama Pro'nun daha üstün yönleri de vardır muhakkak. O yüzden bilemedim. Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.
Ekranı daha iyi ama haklısınız, sizin için RAM baskınsa Air tercih edin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı