E ErenKaracan Kilopat Katılım 8 Aralık 2018 Mesajlar 5 4 Nisan 2024 #11 Burkil06 dedi: Ben Max 100 diye biliyorum bence normal. Genişletmek için tıkla... marshall matherss dedi: 90 derece ve üstü genellikle tehlikeli. Genişletmek için tıkla... Pigasor05 dedi: Dereceler normal hatta gayet iyi. Sıkıntı etmeyin hocam. Genişletmek için tıkla... vocalliser dedi: Normal hocam bu videodan kontrol edebilirsiniz. Bir güncelleme yaparlar büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Mac Fan Control tarzı uygulamalar kullanmak herhangi bir sorun yaşatır mı, bu konuda bir bilginiz var mı? Birde apple bununla ilgili bir güncelleme yapar mı sizce?
Burkil06 dedi: Ben Max 100 diye biliyorum bence normal. Genişletmek için tıkla... marshall matherss dedi: 90 derece ve üstü genellikle tehlikeli. Genişletmek için tıkla... Pigasor05 dedi: Dereceler normal hatta gayet iyi. Sıkıntı etmeyin hocam. Genişletmek için tıkla... vocalliser dedi: Normal hocam bu videodan kontrol edebilirsiniz. Bir güncelleme yaparlar büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Mac Fan Control tarzı uygulamalar kullanmak herhangi bir sorun yaşatır mı, bu konuda bir bilginiz var mı? Birde apple bununla ilgili bir güncelleme yapar mı sizce?
Pigasor05 Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 2.854 Makaleler 1 Çözümler 87 Yer Esenyurt/İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Dizüstü: AMD Ryzen 7 7840HS-RTX4050-2x16 5600 MHz 32 GB RAM-SK Hynix 1 TB SSD 7/7 GB Masaüstü: AMD Ryzen 3 3200G-Gigabyte A320M-S2H-GeIL 2x8 3200 MHz RAM-GeIL 256 GB SSD 550/490 MB Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2024 #12 ErenKaracan dedi: Mac Fan Control tarzı uygulamalar kullanmak herhangi bir sorun yaşatır mı, bu konuda bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Windows açısından konuşayım, fan kontrol uygulamalarının bir zararı yok. MacOS için de olmadığını düşünüyorum.
ErenKaracan dedi: Mac Fan Control tarzı uygulamalar kullanmak herhangi bir sorun yaşatır mı, bu konuda bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Windows açısından konuşayım, fan kontrol uygulamalarının bir zararı yok. MacOS için de olmadığını düşünüyorum.