MacBook Pro Retina Early 2015 13" için batarya önerisi

egeDRD

Femtopat
Katılım
28 Kasım 2021
Mesajlar
39
Yer
Münih, Almanya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Biyomedikal Mühendisi
Selamlar. Early 2015 MBP Retina 13" kullanicisiyim, bataryam artik ekmegini yedi ve degistirmem ya da Apple'a degistirtmem lazim.

Apple diyor ki, fiyat 2100TL ve batarya + klavye + dis kasa beraber degisir. Yani aslinda hem yeni klavyem hem de yeni kasam olacak ama bunlara ihtiyacim yok. Su anki cihazim bile cok iyi durumda, klavyem de on numara.

Kendim batarya degisimi yapabilirim ama kaliteli marka bulamadim maalesef.

Daha once tecrube edenler varsa, bana cihazim icin kaliteli batarya önerisi yapabilir mi?
Türkiye'den de olabilir, yurtdisindan da olabilir. Yeter ki kaliteli ve uzun omurlu olsun (Apple'in kendi bataryasi hem cok guvenilir hem cidden uzun omurlu cikti, ayni kaliteden istiyorum aslinda).

Simdiden tesekkurler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar. Early 2015 mbp retina 13" kullanicisiyim, bataryam artik ekmegini yedi ve degistirmem ya da Apple'a degistirtmem lazim.

Apple diyor ki, fiyat 2100TL ve batarya + klavye + dis kasa beraber degisir. Yani aslinda hem yeni klavyem hem de yeni kasam olacak ama bunlara ihtiyacım yok. Su anki cihazim bile cok iyi durumda, klavyem de on numara.

Kendim batarya degisimi yapabilirim ama kaliteli marka bulamadim maalesef.

Daha once tecrube edenler varsa, bana cihazim için kaliteli batarya önerisi yapabilir mi?
Türkiye'den de olabilir, yurt dışından da olabilir. Yeter ki kaliteli ve uzun omurlu olsun (Apple'in kendi bataryasi hem cok guvenilir hem cidden uzun omurlu cikti, ayni kaliteden istiyorum aslinda).

Simdiden teşekkürler.

Apple pili al. De adamlara sağ olun benim klavye, kasaya ihtiyacım yok sadece pile ihtiyacım var.
 
Apple pili al. De adamlara sağ olun benim klavye, kasaya ihtiyacım yok sadece pile ihtiyacım var.
Maalesef bunu yapmiyorlar hocam. Yeni bataryayi hazirlarken yeni kasaya yapisik halde hazirliyorlar, yeni kasada mecburen yeni klavye ve yeni trackpad de oluyor. Eski kasadaki anakart gibi parcalari da en son yeni kasaya aktariyorlar. Bu yuzden hem bana sadece bataryayi satmiyorlar, hem de sadece bataryayi kendileri bile degistirmiyorlar. Mecbur full kasa degisecek, eger o secenegi secersem.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı