MacBook Pro ve Laptopa eGPU ile Harici Ekran Kartı Takma

huseyinberkozel

Hectopat
MacBook Pro ve Dell N5110 laptopa sahibim. Her ikisinde kullanılabilecek sekilde harici ekran kartı kullanmak istiyorum. Arastırmalarım herhangi bir sonuç bulamadım.

EXP GDC Beast v8.4 HDMI cıkışına bir ucu thunderbolt olan bir kablo ile MacBook Pro'ya baglanabilir mi?

Her ikisine de baglamak icin birine EXP GDC Beast v8.4 ile Sonnet EGFX mi almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
MacBook Pro'nuz eğer 2016 model ve üzeriyse dilerseniz Mantiz Venus adlı Macbook Pro ve iMac'ler için thunderbolt 3 destekli EGPU sağlayıcısından sipariş üzerine getirtebiliyorum. Hem çok şık bir cihaz üzerinde usb portları da var ve harici ssd için sata portu da destekliyor. Kendim için aldım yakında forumda konu açacağım MacBook Pro 15" touchbar EGPU sistem incelemesi adında.

MacBook Pro'nuz eğer 2016 model ve üzeriyse dilerseniz Mantiz Venus adlı Macbook Pro ve iMac'ler için thunderbolt 3 destekli EGPU sağlayıcısından sipariş üzerine getirtebiliyorum. Hem çok şık bir cihaz üzerinde usb portları da var ve harici ssd için sata portu da destekliyor. Kendim için aldım yakında forumda konu açacağım MacBook Pro 15" touchbar EGPU sistem incelemesi adında.

Merakla bekliyorum. Çünkü ben de macbook pro 15 inch olanından aldıktan sonra b.camp ile win10 yükleyip oyunları oradan oynamak istiyorum. EGPU olarak gtx 1070 ( bu 1060 veya 1080 hatta 150 ti bile olabilir ) ve benzeri bir kart düşünüyorum ancak incelemeleri pek mevcut değil, özellikle egpu kullanılırken işlemci sıcaklığı ne durumda ve macbook bu egpu yu windowstayken çalıltırabilecek mi? Bunları merak ettiğim için incelemenizi bekliyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı