Çözüldü Macbook Trackpad çalışmama sorunu!

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

by_nero33

Hectopat
Arkadaşlar herkese merhaba ama öncelikle Recep beyi tebrik etmek istiyorum. Gerçekten çok güzel işlere imza atmış. Youtube'daki Mac kurulum videosu sayesinde Macbook'uma sistem kurabildim başarılarının devamını diliyorum.

Gelelim sorunuma; Macbook'umda Mac Os X 10.4.11 İngilizce sürümü yüklüydü. Bunu silerek 10.4.10 sürümünü Recep bey sayesinde kurdum. Daha sonra Tiger Türkçe yaması ile Türkçeye çevirdim. Hiç bir sıkıntı yok sistem açıldı ve kullanıyorum.
10.4.11 sürümündeyken TRACKPAD'im sorunsuz şekilde çalışıyordu; Dokunmatik kısmından çift tıkladığım da klasörleri açıyor kapatıyordu, aynı şekilde sol click tuşu da klasörlerin üzerine tıklayınca açıp kapama seçme görevini görüyordu 10.4.10 sürümünü yükledikten sonra trackpad'in özellikleri kayboldu. Hiç bir işlev görmüyor sadece fare imlecini oynatabiliyorum. Bunun nedeni nedir bir türlü çözemedim arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…