MacBook ürünleri pahalı olmasına rağmen neden satılıyor?

434912

Hectopat
Katılım
3 Mart 2021
Mesajlar
1.569
Çözümler
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Windows laptoplara göre çok pahalı. O paraya çok iyi laptop alınır ki amaç sadece iş ise bile aynı fiyata çok iyi iş laptopları varken Mac nasıl çok satılıyor?
 
Amaç sadece iş olduğunda Apple yeteneğini konuşturuyor çünkü. Bir iş adamının, bir şirket sahibinin hiçbir program vs. uğraşmasına gerek kalmadan çok pratik şeylere sahip olmasına yarıyor. Direkt olarak telefonla bağlı olması, kişinin hiçbir zahmete tabii olmadan, zaman kaybetmeden telefonundan veri aktarımına vs. yarıyor. Sen dersin ki, uğraşırsam bende yaparım Windows'tan. Fakat adam uğraşmıyor işte.
 
Render işinde çok iyi ekranı mükemmel kuzenimde var babasında MacBook'u var Intel olmasına rağmen ısınmıyor fan sesi yok kendisi geçen senemi ne iMac m1'li base modelini aldı yine de çok memnun kendisi kullanmayan biri olarak keşke olsa dediğim cihazlar. Bir de işletim sistemi ve ekosistemi Apple'ın.
 
Snob etkisi. İki video editleyip, şarkı mixleyen influencerlar MacBook alıyor sonra iş için çok iyi yahu laflarını duyuyoruz.
 
Hem kalite hem de macOS stabilitesi, iş yapan adam uygulama çökmesi ile uğraşmak istemez. Kafası rahat çalışmak ister. Durduk yere mavi ekran görmek hele işin ortasında, insanın saatlerine neden olur. O yüzden MacBook yok satıyor.
 
Bir kere Windows'un kendi sorunlarını masaya koymak lazım, sonrada Mac OS X'in. Adam sorunla cebelleşeceğime, gider Mac OS X temelli bir şey alırım daha akıllıca olur diyerek satın alıyor.
 
Apple kaliteli ürün üretiyor çünkü. Uzun batarya ömrüyle birlikte yüksek performans, hafiflik/incelik ve işletim sistemi stabilizasyonu, işletim sistemine bağlı olarak sorunsuzluğu şu an benim aklıma gelen sebepler.

Ha M1'de çalışırken Python paketlerinin vs. yüklemesi insanı çileden çıkartıyor ama yeni bir teknoloji, olur o kadar 😄

"O bilgisayarla oyun oynanmıyor ya, gaming laptop al" diyen arkadaşlar için de önden söyleyeyim: oyun oynamasına oynanıyor da, bu bilgisayarı alan insanların büyük bir kısmı oyun oynamak için almıyor zaten.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı