Evet arkadaşlar sonunda aradığım klavyeyi buldum. Asusun iki klavyesi arasında kalmıştım. Birincisi Asus Rog Claymore II Aura Sync, ikincisi ASUS ROG STRIX Scope RX TKL Wireless Deluxe. İkisi de çok güzel ama claymore fiyatı 4000 TL civarında, scope da 3200 TL civarında. İkisi de Asus'un kendi switchini kullanıyor. Bu switch normal kırmızı switchler gibi ortadan basmalı değil kenarlardan basmalı bu sayede tuşlar çok dengeli ve çok hoş bir basım hissiyatı veriyor. İki klavyenin tuşları 100 milyon tıklama ömrü var. İkisi de 1 milisaniye hız sunuyor.
Asus Rog Claymore (~4000 TL):
Scope TKL videosu (~3200 TL):
İkisi de tuş hissiyatı açısından aynı. Ben macbook kullandığım için TKL olanı seçtim çünkü onda bluetooth var diğerinde yok. Ha derseniz control, alt, option tuşlarının yeri farklı onu da Karabiner Element programıyla çözdüm
Şuan bu yazıyı bu klavyeyle yazıyorum. Klavye hakkında kısa olarak şunu diyebilirim evdeki klavyeyi pencereden at bunu al. O derece. Ben itopyadan aldım sadece orda vardı ve ertesi gün geldi cihaz. Böyle birşey yok muhteşem bir alet. Hem oyun için hem iş için süper bir cihaz.