MacBook vs iPad

KeremEfe

Hectopat
Genel olarak araştırma, ders, günlük işler vs. için cihaz almayı düşünüyorum. Masaüstü bilgisayarlarımı rafa kaldırıyorum. Taşınabilir ve portatif tarza yönelik arayış içinde olduğumdan pil performansı asıl önceliğim. iPhone kullanıyorum ve çok önceden iPad kullanmıştım. Çok bütçe ayıramayacağım. MacBook için Air m1, iPad için Air 5 veya 6 tercih edebilirim. İşimi gördüğünde satmayı düşündüğüm için Apple tercih etmeyi düşünüyorum.

Hocam tıpkı sizin gibi düşünerek ipad air m2 almıştım. Ama kullanım açısından fazla yazı yazdığım için ve Apple pencil gereksiz kaldığı için Macbook Air m1 e geçiş yaptım. Klavye benim için ön plandaydı. Onun haricinde batarya performansı gerçekten çok iyi. iPhone kullandığınız için ekosisteme de erişebileceksiniz. Taşınabilirlik açısından iki cihaz da kullanışlı. Benim önerim Macbook m1 olacaktır.

Eğer kalemle not alıyorsanız tek seçeneğiniz iPad ek olarak IPad'e harici bir klavye alarak laptop olarak da kullanabilirsiniz ama işletim sistemi farklarını göz önünde bulundurun bir macOS gibi olmaz.

Hocam tıpkı sizin gibi düşünerek ipad air m2 almıştım. Ama kullanım açısından fazla yazı yazdığım için ve Apple pencil gereksiz kaldığı için Macbook Air m1 e geçiş yaptım. Klavye benim için ön plandaydı. Onun haricinde batarya performansı gerçekten çok iyi. iPhone kullandığınız için ekosisteme de erişebileceksiniz. Taşınabilirlik açısından iki cihaz da kullanışlı. Benim önerim Macbook m1 olacaktır.
Klavye benim için de ön planda. Bu yüzden sanırım Macbook tercih edeceğim. Siz ram/ssd olarak ne tercih ettiniz ?

Yeni konular

Geri
Yukarı