MacBook vs toplama masaüstü

Hocam herhalde en açık klayıcı yorum bu oldu kafamdaki sorular gitti çok teşekkğr ederim herhalde mac alıcam oyunu bırakıcam

Maç çoğu oyunu işletim sisteminden dolayı açmaz sen PC topla.

O zaman bütçen M2 MacBook Air'e yetiyorsa çok rahat edersin. Cihazın 22 saat pil ömrü var. Ekranın kalitesi seni senden alır sürekli. IPhone'unuz da varsa mükemmel bir ekosistem olur.
O zaman bütçen M2 MacBook Air'e yetiyorsa çok rahat edersin. Cihazın 22 saat pil ömrü var. Ekranın kalitesi seni senden alır sürekli. IPhone'unuz da varsa mükemmel bir ekosistem olur.
Tamadır çok teşekkür ederim yardımcı olduğunu içün herhalde m2 işlemci mac alıcam

M2 işlemcili MackBook Air mi almalıyım M2 işlemcili MackBook Pro mu 1.000 TL fark var arada sorun değil. Mantıklı olan hangisi ve neden sizce?

M2 Macbook Air tasarımı daha güzel. Çok uzun saat ağır iş yapmayacaksınız M2 Air yeterli olur.
Yazılım ve günlük işler için kullanacağım. M2 Pro Touch bar çok hoşuma gitti sırf onun için M2 Airden vazgeçilirmi bilemedim.

M1 Macbook Pro'nun aynısı. Sadece anakartı değiştirilmiş. Yazılım içinse M2 Air 16 GB ya da M2 Pro 16 GB almanız gerekir.
16 GB alacağım zaten. Tek sorun air vs pro arasında kaldım karar veremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…